کد خبر: 1148784
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
اقامت در هتل‌های کشور ۳۵ درصد کاهش یافت رئیس جامعه هتلداران ایران از عدم استقبال مسافران نوروزی از هتل‌ها خبر داد و گفت: در هفته دوم عید با کاهش ۳۵ درصدی ضریب اشغال هتل‌ها رو به رو بودیم.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از مهر، جمشید حمزه زاده رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران کشور گفت: هفته اول با ۲۵ درصد کاهش اشغال هتل‌ها در ایران رو به رو بودیم و هفته دوم با ۳۵ درصد کاهش نسبت به سال قبل. این آمار که تا کنون به دست آورده ایم نشان می‌دهد مردم نسبت به سال گذشته اقامت کمتری در هتل‌ها داشته اند.

وی گفت: دلایل مختلفی روی این موضوع تأثیر دارد از جمله تورم که باعث شده هزینه‌ها برای مردم بالا برود و آنها توان استفاده از هتل را نداشته باشند. دلیل دیگر محدودیت‌هایی است که هتل‌ها نسبت به مراکز غیر رسمی و خانه‌های اجاره‌ای دارند. این خانه‌های غیر رسمی بدون مدرک می‌توانند مسافر بپذیرند اما هتل‌ها محدودیت دارند بنابراین مردم به سمت خانه‌های اجاره‌ای می‌روند.

حمزه زاده بیان کرد: در ماه مبارک رمضان نیز میزان سفرها کاهش پیدا می‌کند بنابراین همزمانی نوروز و ماه رمضان نیز در کمتر شدن سفرها و در پی آن، اشغال هتل‌ها بی تأثیر نبود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار