کد خبر: 1141463
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
نخستین واکسن ایرانی مبتنی بر تکنولوژی mRNA برروی یک داوطلب مرد تزریق شد امروز نخستین مرحله کارآزمایی بالینی و تزریق واکسن مبتنی بر تکنولوژی mRNA در مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره) انجام شد و این واکسن بر روی یک داوطلب مرد آزمایش شد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از تسنیم، امروز نخستین مرحله کارآزمایی بالینی و تزریق واکسن مبتنی بر تکنولوژی mRNA با حضور دکتر خدامی، مدیر شرکت دانش‌بنیان "رناپ"، دکتر قانعی رئیس ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دکتر وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از مسئولان برگزار شد.

مهم‌ترین مزیت واکسن‌های mRNA نسبت به سایر واکسن‌ها، توانایی القای همزمان پاسخ ایمنی خونی و ایمنی سلولی بدون کمک گرفتن از مواد اضافی (ادجوانت) در فرمولاسیون واکسن است. همچنین سرعت و انعطاف‌پذیری در تولید این نوع واکسن‌ها، باعث می‌شود در شرایط همه‌گیری بتوان به سرعت نسبت به ساخت واکسن‌های جدید اقدام و از گسترش ویروس و تلفات انسانی جلوگیری کرد.

واکسن کرونا ,

واکسن کاملا ایرانی "رناپ" نیز بر مبنای همین فناوری و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان تولید و پس از اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو وارد مرحله مطالعات کارآزمایی بالینی فاز یک شده بود و  امروز برای نخستین بار بر روی یک داوطلب مرد آزمایش شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار