کد خبر: 1139366
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۰
بارگاه منور رضوی ظرفیت عظیمی برای توسعه صلح و سازش است رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌ها از جمله وجود بارگاه منور رضوی در مسیر ایجاد صلح و سازش تأکید کرد.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی، رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور که در مراسم اختتامیه گردهمایی دو روزه معاونین توسعه حل اختلاف دادگستری‌های سراسر کشور در مشهد ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران، مدیران و مسئولان دادگستری‌ها و شورا‌های توسعه حل اختلاف در سراسر کشور گفت: بحمد الله با حضور نیرو‌های خدوم مردمی و مشارکت نخبگان شاهد ارتقاء مرکز توسعه حل اختلاف در سال جاری نسبت به سال گذشته بوده ایم که جای شکر دارد.

حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌ها از جمله وجود بارگاه منور رضوی در مسیر ایجاد صلح و سازش تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی با تشریح برخی از اقدامات مراکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: یکی از رویکرد‌های خوب این مراکز در جهت اخذ رضایت در پرونده‌های قصاص نفس بود و با تلاش جمعی و همراهی رؤسای کل دادگستری استان‌ها شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه بودیم.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور با اشاره به حرکت این مرکز بر مدار تحول و تعالی گفت: با یک نگاه آینده نگرانه نیازمند اصلاح و ترمیم روشها، ساختار‌ها و روند‌ها هستیم تا انشاء الله بتوانیم از شورا‌های توسعه حل اختلاف به مثابه یک ظرفیت عظیم در جهت جلب مشارکت‌های مردمی بیش از پیش بهره ببریم.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی با تأکید بر رویکرد‌های مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: ما به دنبال کارآمدسازی نظام قضایی در حوزه صلح و سازش و کسب رضایتمندی مردم، ارتقاء سرمایه اجتماعی، تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد و توانمند، حفظ نظم و اقتدار کشور و افزایش امنیت و تأمین آسایش عمومی هستیم به گونه‌ای که انشاء الله این اقدامات پاسخگوی نیاز‌های حال و آینده بوده و این اهداف جز با رویکرد‌های تحولی در مبانی نظری، اهداف، ساختارها، روندها، فرایند‌ها و روش‌ها امکان پذیر نیست.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور با اشاره به اهداف و برنامه‌های راهبردی این مرکز گفت: افزایش و پایداری صلح و سازش، کاهش زمان رسیدگی، کاهش موجودی پرونده ها، کاهش ورودی دعاوی به دادگستری، توسعه روش‌های رسیدگی‌های غیرقضایی، تکریم ارباب رجوع، عدالت در توزیع دسترسی به خدمات و … از جمله اهداف برنامه راهبردی توسعه حل اختلاف است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار