کد خبر: 1138528
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸
رئیس سازمان اطلاعات استان تهران:
با حماسه ۲۲ بهمن تمام تردید‌ها پایان یافت رئیس سازمان اطلاعات استان تهران گفت: در ۲۲ بهمن و با حماسه بی‌نظیری که خلق شد تمام تردید‌ها پایان یافت و ما توانستیم بگوییم که نظام از توطئه‌ها عبور کرده است.

رئیس سازمان اطلاعات استان تهران در دومین نشست تخصصی مشترک سالیانه مدیران استان و حراست دستگاه‌های اجرایی که امروز دوشنبه (۲۴ بهمن) برگزار شد، اظهار کرد: اگر این سؤال مطرح شود که علت مواجهه نظام استکبار با جمهوری اسلامی ایران چیست؟ پاسخش در دو واژه جهانی شدن و جهانی‌سازی است.

وی افزود: ذیل طرح جهانی‌سازی نظام استکبار توطبه‌های فراوانی علیه ما پیاده و اجرا کرده است که یکی از آن‌ها توطئه پیچیده اغتشاشات اخیر بود که در طول تاریخ بی‌سابقه بود و بحمدالله همه آن‌ها خنثی شد.

رئیس سازمان اطلاعات استان تهران با بیان اینکه تمام دعوا بر سر این دو واژه و پروژه جهانی‌سازی است، ادامه داد: برنامه نظام استکبار برای تغییر فرآیند جهانی‌شدن به جهانی‌سازی است یعنی بتواند اراده خود را بر دیگران تحمیل کند.

وی افزود: اگر ما سه ماه را دوره اغتشاشات اخیر در نظر بگیریم، یعنی از ۲۵ شهریور و ایام پس از آن را یوم‌الشک حساب کنیم، در ۲۲ بهمن و با حماسه بی‌نظیری که خلق شد تمام تردید‌ها پایان یافت و ما توانستیم بگوییم که نظام از توطئه‌ها عبور کرده است.

رئیس سازمان اطلاعات استان تهران با بیان اینکه، اما دشمن از هدف خود کوتاه نخواهد آمد و از تمام فرصت‌های خود در آینده استفاده خواهد کرد، گفت: تا زمانی که در مسیر ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی هستیم ما خواهیم توانست از توطئه‌های آن‌ها عبور کنیم.

وی همچنین با اشاره به نشست سران به اصطلاح اپوزیسیون در دانشگاه جرج تاون آمریکا طی روز‌های گذشته، اظهار کرد: پیام این افراد این بود که ما در کنفرانس امنیتی مونیخ با سیاستمداران غربی برای براندازی جمهوری اسلامی گفتگو خواهیم کرد؛ در حالی که باید به آن‌ها گفت مگر بود و نبود جمهوری اسلامی دست سیاستمداران غربی است که می‌خواهید با آن‌ها مذاکره کنید؟ چه مقطعی بوده که آن‌ها نخواسته باشند نظام جمهوری اسلامی ایران را ساقط کنند؟

رئیس سازمان اطلاعات استان تهران در پایان با تأکید بر اینکه باید بازنگری مجددی داشته باشیم تا به ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی بازگردیم، تصریح کرد: باید دست مردمی که در این شرایط آمدند را ببوسیم، باید بازنگری در ساز و کار‌ها داشته باشیم و رویکرد‌های جدیدی مبتنی بر ارزش‌های اصیل انقلاب اتخاذ کنیم.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار