کد خبر: 1137650
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۹
نیرو‌های روسیه ۳۰خودرو زرهی را دست‌نخورده در شرق اوکراین رها کردند وزارت دفاع انگلیس مدعی شد که نیرو‌های روسیه در حمله‌ای ناموفق به شهر «ووهلدار» در شرق اوکراین، یک دوجین از خودرو‌های زرهی خود را از دست داده‌اند!

سرویس اطلاعاتی انگلیس مدعی است که نیرو‌های روسیه در یکی از حملات ناموفق به شهر «ووهلدار» در منطقه دونتسک، تعداد قابل توجهی از زره‌پوش‌های خود را از دست داده‌اند؛ پیش از این یک بلاگر حامی روسیه نسبت به بروز «بحران» در لایه‌های فرماندهی نیرو‌های روس هشدار داده بود.

همزمان با تداوم حملات بی‌وقفه روسیه به جبهه شرقی اوکراین، ووهلدار که یکی از پایگاه‌های تحت اختیار اوکراین در تقاطع راهبردی بین جبهه شرقی و جنوبی این کشور است، همواره شاهد نبرد‌های خونینی بوده است.

وزارت دفاع انگلیس مدعی شد: نیرو‌های روسیه پس از یک حمله ناموفق، احتمالاً دست کم ۳۰ دستگاه از خودرو‌های زرهی خود را دست‌نخورده رها کرده و گریخته‌اند.

هنوز ادعای مقامات اطلاعاتی انگلیس تایید نشده، اما تصاویری که صحت آن‌ها تایید نشده و بلاگر‌های نظامی آن‌ها را منتشر کرده‌اند، نشان می‌دهد که چندین خودرو زرهی و تانک در میدان نبرد در منطقه مذکور رها شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه درباره این گزارش اظهار نظر نکرده، اما اعلام کرده که عملیات نظامی در نزدیکی ووهلدار و شهر باخموت در شرق اوکراین، به خوبی در حال پیشرفت است.

بلاگر‌های روس که غالب درباره عملکرد فرماندهان ارتش این کشور در اوکراین لب به انتقاد گشوده‌اند، درباره این گزارش گفته‌اند که پهپاد‌های اوکراینی ۳۱ دستگاه زره‌پوش را نابود کرده‌اند.

«گِری‌زون» کانال تلگرامی نیمه رسمی گروه نظامی وابسته به ارتش روسیه موسوم به «واگنر»، در پستی نوشت که «فاجعه حوالی ووهلدار در شرق وقوع است و بار‌ها و بار‌ها آشکار شده است و مقصر آن بروز بحران در فرماندهی نیرو‌ها است.»

در آستانه نخستین سالروز آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه، مسکو اعلام کرده که عملیات نظامی «طبق برنامه» پیش می‌رود.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار