کد خبر: 1136375
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
معاون اردوغان: شمار جان‌باختگان در زلزله به ۲۸۴ نفر رسید معاون ریاست‌جمهوری ترکیه ضمن اشاره به لغو پروازهای مسافری در فرودگاه «غازی‌عینتاب»، گفت که در زمین‌لرزه صبح امروز ۲۸۴ نفر کشته و ۲۳۲۳ تن هم مجروح شدند.
 

«فواد اُکتای» معاون رئیس جمهور ترکیه امروز (دوشنبه) با حضور مقابل دوربین رسانه‌ها به ارائه توضیحات و آماری درباره زلزله ۷.۴ ریشتری در جنوب این کشور پرداخت.

اُکتای با بیان اینکه دولت تصمیم گرفته تا پروازهای مسافری به مناطق «غازی‌عینتاب» و «قهرمان‌مرعش» را متوقف کنند، گفت: «زلزله در شرایط سخت جوی رخ داده و دولت اعزام وزیران و تیم‌های امدادی را به استانداری‌ها آغاز کرده است».

به نوشته رسانه‌های ترکیه‌ای، وی با بیان اینکه تعداد جان‌باختگان زمین‌لرزه به ۲۸۴ نفر رسیده، توضیح داد: «۲۳۲۳ نفر هم زخمی شدند. ۱۷۱۰ ساختمان به‌طور کامل تخریب شده و حجم ویرانی بسیار بالاست».

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار