کد خبر: 1134760
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۵
کنعانی:
 آمریکا به خوبی واقف است ایران به متجاوزین بشکل قاطع و پشیمان کننده پاسخ می‌دهد سخنگوی دستگاه سیاست خارجی در واکنش به اظهارات تهدید آمیز بلینکن تصریح کرد: دولت آمریکا بخوبی واقف است که جمهوری اسلامی ایران هیچگونه تعرض و تجاوز به سرزمین و منافع خود را بر نمی‌تابد و به متجاوزین بشکل قاطع و پشیمان کننده پاسخ می‌دهد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات تهدید آمیز وزیر خارجه آمریکا و نیز مشاور شورای امنیت ملی این کشور، اظهارداشت: دولت آمریکا می‌بایست متوجه مسؤلیت‌های حقوقی و بین المللی ناشی از اظهارات تهدیدآمیز علیه جمهوری اسلامی ایران باشد و به پیامد‌های سیاسی چنین اظهارات تحریک آمیزی بیشتر بیاندیشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران کرارا بر ماهیت صلح آمیز فعالیت هسته‌ای خود تاکید کرده و گزارش‌های مکرر آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز مؤید آن است و این‌که دستیابی به سلاح هسته‌ای در دکترین امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران جایی ندارد.

کنعانی افزود: در عین حال جمهوری اسلامی ایران پیشرفت علمی، فنی و تکنولوژیک خود در زمینه هسته‌ای را متوقف نکرده و به هر میزان که نیاز توسعه‌ای کشور باشد، مبتنی بر حقوق لاینفک خود بعنوان دولت عضو معاهده عدم اشاعه دنبال خواهد کرد.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی تصریح کرد: دولت آمریکا بخوبی واقف است که جمهوری اسلامی ایران هیچگونه تعرض و تجاوز به سرزمین و منافع خود را بر نمی‌تابد و به متجاوزین بشکل قاطع و پشیمان کننده پاسخ می‌دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص ادعای مضحک حمایت آمریکا از مردم ایران نیز اظهار داشت: ریاکاری‌ها را متوقف کنید و هوش سیاسی ملت ایران را دست کم نگیرید.

کنعانی افزود: در اغتشاشات اخیر، مردم ایران یک بار دیگر مشاهده کردند که دولت آمریکا و برخی دیگر از متحدین اروپائی آن، در ابعاد مختلف و تا بدانجا که در توان داشتند، سعی کردند تا با تحریک و توسعه اغتشاشات در ایران، امنیت ملت ایران را فدای امیال و اهداف پلید ضدایرانی خود نمایند، اما همانند گذشته تیر آن‌ها به سنگ خورد و مردم فهیم ایران دست رد بر سینه آن‌ها زدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تأکید کرد: دولت آمریکا و چند شریک اروپائی آن، از تداوم دروغگوئی در خصوص مسائل داخلی ایران نتیجه‌ای نخواهند گرفت، اما ایران اقدامات ضدایرانی آن‌ها را مورد محاسبه و پیگیری قرار خواهد داد.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار