کد خبر: 1122667
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۴
فرانسه کاردار ایران را احضار کرد وزارت خارجه فرانسه امروز از احضار کاردار ایران در این کشور خبرداد.

وزارت خارجه فرانسه امروز سه شنبه اعلام کرد که کاردار ایران به علت آنچه وی مدعی نقش تهران در جنگ اوکراین شده، احضار شده است.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، در ادامه سیاست‌های مداخله جویانه و ضدایرانی کشور‌های غربی، فرانسه اعلام کرد که کاردار ایران به بهانه «نقش ایران در اوکراین، سرکوب معترضان در داخل و رفتار با ۷ شهروند فرانسه» احضار شده است.

خبرگزاری رویترز ساعاتی پیش نوشته بود که فرانسه کاردار ایران را احضار خواهد کرد. این خبرگزاری اکنون خبرش را اصلاح کرده و خبر داد که احضار دیپلمات ایرانی قبلاً انجام شده است.

کشور‌های غربی از چندی پیش با ادعای واهی تأمین تسلیحاتی روسیه، جمهوری اسلامی ایران را هدف تحریم‌های خود قرار دادند. این در حالی است که هم مسکو و هم تهران به دفعات ادعا‌های مطرح شده در این ارتباط را تکذیب کرده اند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار