کد خبر: 1109638
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰
کاهش تا ۲۰ درصدی قیمت لبنیات از اول آبان مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران گفت: بسته اقتصادی تعریف شده که بر اساس آن از اول آبان قیمت لبنیات تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد.
ایوب فصاحت در شبکه سیما اعلام کرد:‌بر اساس بررسی هایی که انجام شده، مصرف لبنیات بین مردم کاهش محسوسی داشته است.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران افزود:‌ جلسه ای که در این زمینه با کارخانجات و اتحادیه ها و انجمن های لبنی داشتیم برای جبران این کاهش مصرف لبنیات، بسته اقتصادی تعریف شده که قرار است از اول آبان اجرایی شود.

فصاحت با اشاره به اجرای این بسته اقتصادی گفت: از اول آبان قرار است عرضه لبنیات با 5 تا 20 درصد تخفیف ارائه شود.

مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران اضافه کرد:‌ بدین منظور قرار است 25 مکان جدید عرضه به اتحادیه ها و انجمن ها داده  شود که پیش از این نیز 23 مکان در اختیار داشتند و به مرور 150 مکان دیگر هم به اینها اضافه خواهد شد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار