
به گزارش خبرنگار «جوان آنلاین» این مراسم که به بهانه بزرگداشت سالروز رحلت علامه طباطبایی برگزار شده است، معلوم نیست که چرا یک هفته بعد از سالروز رحلت ایشان برگزار شد.
در این مراسم، سیدحسین نصر رئیس دفتر فرح پهلوی، همسر شاه مخلوع که اکنون در آمریکا به سر می برد از طریق ویدئو کنفرانس برای حاضرین سخنرانی کرد.
مصطفی محقق داماد دیگر سخنران این مراسم بود. وی که خود را شخصی غیرسیاسی و از اساتید مسلم فقه و حقوق می داند با جملات کنایه ای که اسلام اهل حب و محبت است و نه خشونت، به انتقاد شدید از وضع موجود پرداخت.
محقق داماد در حالی خود را غیرسیاسی برمی شمارد که چندی پیش در آخرین روزهای مسئولیت هاشمی شاهرودی در قوه قضاییه در یک نامه سرگشاده اتهام هایی را متوجه نظام اسلامی ساخت.
حضور نماینده صانعی در این مراسم از دیگر نکات حالب توجه این مراسم بود که مجری برنامه چندین بار با بیان «نماینده حضرت آیت الله العظمی صانعی» به وی خوشامد می گفت.
یکی دیگر از مدعون ویژه این مراسم نورالهیان عضو ستاد میرحسین موسوی بود که حضور وی در کنار میرحسین موسوی در فیلم مناظره انتخاباتی مشهود است.
این مراسم از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شده بود و کلیه هزینه های مراسم را این سازمان متقبل شده است.