کد خبر: 1103630
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۰
 
برخی سران اروپا و مشخصاً رئیس‌جمهور فرانسه از رئیس‌جمهور کشورمان خواسته‌اند نقش میانجی را برای پایان جنگ اوکراین ایفا کند. این درخواست البته به دلیل شرایط سخت اروپا در جنگ اقتصادی با روسیه است که به تبع حمله روسیه به اوکراین به وجود آمده و حداقل در حوزه تأمین سوخت در آستانه زمستان، اروپا را با مشکل مواجه کرده است. 
در این شرایط، روزنامه جمهوری اسلامی بهانه یافته تا ساز مخالفی دیگر بزند. این رسانه که از آغاز مراسم تحلیف رئیسی تخریب‌ها علیه او و دولتش را با ایرادگیری‌های بی جهت از نحوه مراسم تحلیف کلید زد، حالا هم به جای هر پیشنهاد دیگری برای ایفای بهتر نقش میانجی ایران، گفته که باید ایران به سمت توسعه روابط با اوکراین برود! و نوشته: «برای موفقیت جمهوری اسلامی ایران در وساطت جهت توقف جنگ اوکراین، تحرکات بیشتری لازم است که یکی از آن‌ها تقویت روابط با اوکراین است. اگر مسئولان جمهوری اسلامی ایران به برخورداری از روابط با روسیه در قوی‌ترین سطح اعتقاددارند، این رابطه قوی منافاتی با تقویت رابطه با اوکراین ندارد. این اقدام می‌تواند در موفقیت تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای متوقف ساختن جنگ مؤثر باشد. علاوه بر این، جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌الملل به گونه‌ای است که می‌تواند مستقلاً نیز برای برقرار کردن صلح میان روسیه و اوکراین اقدام کند، بدون آنکه حامل پیام دیگران باشد.»
در حالی که رابطه خوب ایران و روسیه باعث شده تا اروپا چنین درخواستی از ایران کند، و طبعاً علاقه‌مند هستند که ایران از این روابط خوب بهره ببرد و پوتین را راضی به پایان حمله یا تلطیف در سیاست‌های صدور سوخت به اروپا کند. در واقع ایران قرار نیست آن‌سوی ماجرا را راضی کند. خود اروپایی‌های پیشنهاد‌دهنده به ایران، اوکراین را راضی خواهند کرد. از قضا پیشنهاد این روزنامه که به نظر می‌رسد صرفاً برای مخالف‌خوانی باشد، می‌تواند روسیه را در باور حسن نیت ایران برای میانجی‌گری دچار تردید کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار