کد خبر: 1097123
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹
۷ نفر دیگر از مسببان ریزش ساختمان متروپل بازداشت شدند دادستان مرکز استان خوزستان، از دستگیری ۷ نفر دیگر از مسببان ریزش ساختمان متروپل خبر داد.
 دادستان مرکز استان خوزستان از دستگیری ۷ نفر دیگر از مسببان ریزش ساختمان متروپل خبر داد.

صادق جعفری چگنی اعلام کرد: با توجه به نظرات کارشناسان ۷ نفر دیگر به عنوان مقصر در ریزش ساختمان متروپل دخیل بودند که دستگیر و بازداشت شدند.

دادستان مرکز استان خوزستان بیان کرد: تحقیقات تکمیلی رو به پایان است و در اسرع وقت کیفرخواست صادر و به دادگاه ارسال خواهد شد.

همچنین جعفری چگنی در خصوص تفاضل دیه بانوانی که در حادثه متروپل جان خود را از دست دادند، گفت: با توجه به اینکه ۷ نفر از متوفیان حادثه متروپل خانم بودند بنابراین به موجب قانون مجازات اسلامی امکان پرداخت مازاد دیه توسط صندوق تأمین خسارات بدنی وجود دارد به همین منظور اقدامات اولیه در جهت پرداخت دیه از این طریق صورت گرفته و در حال انجام است.
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار