کد خبر: 109178
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۵
رئیس کل دادگستری فارس:
شیراز – خبرنگار جوان: رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: برای داشتن جامعه امن، همه ارکان جامعه باید دست به دست هم دهند تا امنیت را حاکم کنند.
احمد سیاوش پور در مراسم افتتاح پروژه‌های عمرانی دادگستری فارس در جنوب این استان گفت: فلسفه ایجاد شوراهای حل اختلاف اصلاح ذات‌البین و ایجاد اخوت و دوستی بین افراد بوده است.
وی ادامه داد: نباید تصور کرد دستگاه‌های قضائی، انتظامی و دولتی همه امور را می‌توانند انجام دهند زیرا آنچه با همدلی و همکاری و مشارکت مردم باشد، پایدار می‌ماند.
رئیس کل دادگستری فارس در مورد پروژه‌های عمرانی قوه قضائیه در فارس گفت: از سال گذشته 269 واحد پروژه عمرانی با بودجه خاص قوه قضائیه برای استقرار دادگاه‌های بخش، دادگستری‌های شهرستان‌ها و مجتمع شوراهای حل اختلاف استان و منازل سازمانی آغاز به‌کار کرده است.
وی افزود: به‌حمدالله و با تلاش گسترده دست‌اندرکاران این پروژه تاکنون اکثر پروژه‌ها اعم از دادگستری‌‌های شهرستان‌ها و دادگاه‌های عمومی بخش و شورای حل اختلاف و 203 منازل سازمانی به بهره‌برداری رسیده است.
سیاوش‌پور به پنچ پروژه‌ ملی استان فارس که در برگیرنده ساختمان‌های دادگستری شهرستان‌ کازرون، لار، فراشبند، زرین‌دشت و داراب است نیز اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها مطابق برنامه رو به پیشرفت است و در‌ آینده نزدیک به اتمام ‌می‌رسد.
رئیس کل دادگستری فارس در سفر یک روزه خود به جنوب این استان، ساختمان‌های مجتمع شوراهای حل اختلاف جهرم، اوز، خنج، قیروکارزین و همچنین ساختمان دادگاه سیار اوز را افتتاح کرد.
در این سفر سیاوش‌پور کلنگ احداث ساختمان شورای حل اختلاف بنارویه را به زمین زد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار