کد خبر: 1082069
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
رییس شورای شهر کرج خبرداد
باغ موزه دفاع مقدس سال 1402 به بهره برداری می‌رسد رییس شورای شهر کرج گفت: احیای فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از فاکتورهای مهم در مقابله با نفوذ فرهنگی و شکست توطئه‌ دشمنان است.

جواد چپردار در حاشیه بازدید از گلزار شهدای چهارصد دستگاه در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر کرج اظهار کرد: جامعه امروز ما بیش از همیشه به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به ویژه در میان نسل جوان نیاز دارد.

وی ادامه داد: احیای فرهنگ ایثار و شهادت، یکی از فاکتورهای مهم در بحث مقابله با نفوذ فرهنگی و شکست توطئه دشمنان است.

وی با اشاره به اهتمام شورای ششم در بحث تکریم شهدا گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدایی که برای حفظ امنیت و موجودیت این مرزو بوم از جان خود گذشته‌اند، از اولویت‌های مدیریت شهری کرج است.

این مسئول در ادامه با تاکید بر اهمیت قدردانی از خانواده شهدا اضافه کرد: اعضای شورای ششم در هر فرصتی در محضر خانواده شهدا به ویژه مادر و پدران این عزیزان حاضر می‌شوند تا از دعای خیر آنها بهره ببرند.

چپردار با اشاره به اینکه مدیریت شهری در بودجه 1401 نگاه ویژه‌ای به بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته است، گفت: در بودجه سال آینده، به هر ردیفی که مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بود به صورت خاص توجه شده است.

رییس شورای شهر کرج افزود: با اختصاص اعتبار مناسب، برنامه ریزی برای بهره برداری از باغ موزه دفاع مقدس صورت گرفته و امیدواریم طی دو سال آینده، این مجموعه برای بازدید عمومی شهروندان آماده شود.

این مسئول ادامه داد: در بودجه سال آینده، مساعدت ویژه ای برای حمایت از مساجد مناطق دهگانه که بخشی از مسئولیت زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهدا را به عهده دارند، صورت گرفته است.

وی افزود: در حوزه معاونت فرهنگی نیز بودجه مناسبی برای برگزاری مراسم و برنامه‌های مناسبتی از جمله مراسم اربعین، اعیاد مختلف، برنامه های مذهبی و ... در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: سال آینده برگزاری برنامه ها و طرح‌های فرهنگی با اولویت مناطق کم برخوردار در دستور کار قرار گرفته است .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار