رییس مجمع نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر نتیجه حذف ارز ترجیحی در شرایط کنونی به تامین منافع مردم منجر می شد، بی تردید این مهم را در مجلس مورد موافقت قرار می دادیم . علی حدادی در دیدار با جمعی از مردم نظرآباد اظهار داشت: حذف ارز ترجیحی درلایحه ای که دولت ارایه داد در کمیسیون تلفیق طی جلسات مختلف مورد بررسی قرار گرفت و هدف آن بود که کالاهای اساسی به قمیت مناسب به دست مردم برسد.
وی ادامه داد: در ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی به دلیل اینکه نظارت نبود، هدر رفت بیش از حدی صورت گرفت و امروز شاهد مشکلات گرانی ، افزایش قیمت و شکاف اقتصادی هستیم .
حدادی بیان داشت: در بحث حذف ارز ترجیحی می توانست جراحی اقتصادی و حرکت خوبی باشد اما دغدغه ما این بود این جراحی زمانی ارزش دارد که نتیجه کار سلامتی برای مریض باشد .
معیشت مردم خط قرمز دولت و مجلس
وی با بیان اینکه معیشت مردم خط قرمز است گفت: به هرحال رییس جمهوری در صحنه عمل حضور دارد و تمام تلاش براین است که بتواند کارآمدی نظام دینی به معنای واقعی را همراه مردم محقق سازد.
نماینده مردم طالقان،نظرآباد ،ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به گذشت چهل و سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امروز همه ما مدیون خون شهدا هستیم که با صداقت و صلابت ایستادگی کردند و جان خود را در طبق اخلاص قرار داده و برای دفاع از اسلام و قرآن ایستادند.