کد خبر: 1068788
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۶
IOC طلای المپیک را به بلال ماخوف نمی‌دهد! کشتی گیر روس که همراه کمیل قاسمی مدال طلای المپیک لندن را دریافت کرده فعلا نمی‌تواند مدالش را تحویل بگیرد.
کمیته بین المللی المپیک مدال آوران جدید وزن ۱۲۰ کیلوگرم کشتی آزاد المپیک لندن را تایید کرد و نام آن‌ها را بر روی سایت خود قرارداد. بر این اساس دو مدال طلا در این وزن توزیع می‌شود که یکی به کمیل قاسمی کشتی‌گیر ایران می‌رسد و مدال طلای دوم برای بلال ماخوف کشتی گیر روس است.

پروسه تعویض مدال کمیل قاسمی می‌تواند اکنون انجام شود، اما برای کشتی گیر روس فعلا این کار انجام نخواهد شد.

کمیته بین المللی المپیک (IOC) اعلام کرد که تخصیص مجدد مدال‌ها و دیپلم‌های مدال‌آوران می‌تواند انجام شود، مشروط بر اینکه ورزشکاران مربوطه در حال حاضر در تعلیق نباشند و یا هیچ پرونده دوپینگی علیه آن‌ها باز نشده باشد. ماخوف تا ۲۷ ژانویه ۲۰۲۴ (۷ بهمن ۱۴۰۲) محروم است بنابراین اهدای مدال طلا به این ورزشکار قبل از پایان محرومیتش انجام نخواهد شد.

کمیته ملی المپیک ایران نیز قرار است مدال برنز کمیل قاسمی را ارسال و سپس مدال طلای این کشتی گیر را دریافت کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار