کد خبر: 1068411
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور را تشریح کرد.

سرویس اجتماعی جوان آنلاین: مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۳۰۰ نفر دُز اول، ۴۱ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۱۷۱ نفر دُز دوم و ۳۹۳ هزار و ۸۶۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۹۷ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۳۳۶ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته، ۷۷۲ هزار و ۲۳۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

از دیروز تا امروز ۲۰ آبان ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۵۳۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۲۳ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۹ هزار و ۹۴۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۷ هزار و ۸۰۹ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۶۵۶ هزار و ۴۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۵۸۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۶ میلیون و ۷۲۰ هزار و ۶۱۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۰ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۰ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار