کد خبر: 1064140
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
چهار بازیکن از چهار تیم حاضر در نیمه نهایی جام جهانی شانس آقای گلی نهمین دوره این پیکارها را دارند.
 نهمین دوره رقابت های جام جهانی فوتسال فردا (یکشنبه) با برگزاری بازی های رده بندی و فینال به اتمام خواهد رسید. سعید عباسی بازیکن تیم ملی ایران با ۴ گل زده بهترین گلزن ایران در این رقابت ها بود که در صورت صعود به نیمه نهایی شانس آقای گلی این پیکارها را داشت اما حالا این عنوان به بازیکنان یکی از چهار تیم حاضر در مرحله نیمه نهایی خواهد رسید.

تیم های برزیل و قزاقستان برگزار کننده بازی رده بندی این پیکارها هستند. فرائو ستاره برزیل با ۸ گل زده تا اینجا بهترین گلزن رقابت هاست و بیشترین شانس را برای آقای گلی دارد. در تیم قزاقستان هم تاینان که اصلیتی برزیلی دارد با ۵ گل کورسو امیدی برای تصاحب کفش طلا دارد.

بازی فینال نیز بین تیم های آرژانتین و پرتغال برگزار می شود در حالی که آبن براندی بازیکن آرژانتین با ۵ گل زده در کورس آقای گلی قرار دارد و پانی از پرتغال نیز با ۶ گل زده جدی‌ترین تعقیب کننده فرائوی برزیلی برای آقای گلی پیکارهاست
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار