کد خبر: 106222
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۸۸ - ۱۸:۲۷
لاوروف:
وزیر امور خارجه روسیه از تلاش این کشور به همراه هند و چین برای یافتن راهکاری جمعی برای ایجاد ثبات در افغانستان خبر داد و گفت که ثبات در افغانستان نیازمند مشارکت ایران است.
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه که به منظور شرکت در نشست سه‌جانبه وزرای امور خارجه روسیه، هند و چین در چارچوب گروه «بریک» به هند سفر کرده بود، اعلام کرد که روسیه، هند و چین قصد دارند روی تهیه راهکاری جمعی با هدف ایجاد ثبات در افغانستان کار کنند.
لاوروف گفت: «سه کشور روسیه، هند و چین می توانند و آمادگی آن را دارند که به همراه سایر کشورها راهکار جمعی را برای حل مشکلات افغانستان تهیه کنند و من روی این مسئله حساب می کنم که دولت باراک اوباما از امکانات کشورهای همسایه افغانستان و سایر نقش‌آفرینان در منطقه به منظور تحریک همه گروه‌ها در داخل افغانستان برای دستیابی به این درک مشترک که همه باید به اتفاق هم سرنوشت خود را تعیین کنند، استفاده کند.»
وی یادآور شد: برای رسیدن به این هدف مشارکت همسایگان افغانستان، آمریکا که نیروهای نظامی آن در این کشور حضور دارند، تأیید شورای امنیت سازمان ملل و همچنین ایران و کشورهای آسیای مرکزی ضروری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار