کد خبر: 1061354
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۴
کمپ جدید تیم‌های ملی کشتی افتتاح شد
دنیا حیدری

مراسم افتتاح کمپ تیم‌های ملی کشتی عصر دیروز با حضور مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون کشتی برگزار شد. کمپ جدید تیم‌های ملی کشتی به نام سردار حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده است.
علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در مراسم افتتاح این کمپ ضمن اشاره به اهمیت توجه به کشتی به عنوان رشته‌ای مدال‌آور و افتخار‌آفرین برای ورزش کشور گفت: ۱۰۰ میلیارد برای کمپ هزینه شده و یک سال و دو ماه نیز زمان برد، اما امروز تکمیل است و از چند روز دیگر کلنگ رستوران زده می‌شود. کرونا باعث شد این اتفاق بیفتد، تهدیدی که به فرصت تبدیل شد. می‌گویند دبیر زمین‌ها را می‌گیرد، ما این زمین‌ها را برای کشتی هزینه می‌کنیم.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: خدا را شکر می‌کنم بیش از ۶۰ درصد مدال‌ها را کشتی می‌گیرد. امیدوارم وزارت و کمیته هم به این سمت بیایند. یکی از بحث‌هایی که به کشتی کمک می‌کند، زیرساخت‌هاست و بقیه هم مسائل فنی.» یکی از مسائلی که طی سال‌های گذشته همیشه به عنوان معضل کشتی کشور به آن پرداخته شده، بحث کاهش تعداد کشتی‌گیران و علاقه‌مندان به این رشته در کشور بوده است. علیرضا دبیر با بیان اینکه این مسئله واقعیت دارد خاطرنشان کرد: «تمام باشگاه‌ها تعطیل شده‌اند. در طول دو سال گذشته در مازندران ورودی نداشته‌ایم، اما امیدوارم شرایط بهتر شود.»
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به کمبود‌ها و اجحافی که طی تمام این سال‌ها در حق کشتی شده ادامه داد: «در طول ۵۰ سال گذشته به کشتی ظلم شده، مگر می‌شود بیش از ۶۰ درصد مدال‌ها را کشتی بگیرد، اما سهم زیادی در بودجه نداشته باشد. آنچه حق کشتی است داده شود، کشتی بالاتر می‌آید. ما برای مسابقات بلاروس نفری ۳۱ میلیون تومان بلیت گرفته‌ایم. دیروز معاون وزیر یک میلیارد داد، این پول را چکار کنیم. آنقدر حرف می‌زنم تا مرا برکنار کنند. اگر در بازی‌های آسیایی مدال خوب می‌خواهیم الان باید پول بدهند، الان وقت سرمایه‌گذاری است. نمی‌گوییم به بقیه رشته‌ها پول ندهند، به همه برسند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار