کد خبر: 105438
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۸
معاون فرهنگی سازمان ملی جوانان گفت: اجرای پایلوت سامانه اوقات فراغت به صورت موفقیت آمیز براساس پیش بینی انجام شد.
علی اکبر عصار نیا افزود: پس از انجام برنامه ریزی های ستادی و تصویب شورای عالی جوانان سامانه اوقات فراغت به صورت پایلوت در تابستان کار خود را در استان های کشور آغاز کرد. با ورود اطلاعات دستگاه های مسئول به سامان و جمع آوری اطلاعات و علایق جوانان برنامه ریزی های مناسبی در خصوص اوقات فراغت انجام شد.
وی ادامه داد: در مرحله اول راه اندازی سامانه بر اساس پیش بینی ها 20 درصد از اهداف محقق شد. ضمن اینکه اطلاع رسانی گسترده و رصد آمارها از اقدامات جنبی این سامانه بود.
عصار نیا همچنین راه اندازی ستاد اوقات فراغت در استان ها را اقدامی خوب توصیف کرد و تصریح کرد: این سامانه در تمامی استان ها با حداقل امکنات نیز راه اندازی شد و جوانان در جریان اقدامات و برنامه های اوقات فراغت دستگاه های استان قرار گرفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار