طرز تهیه آلو گوبی
کد خبر: 1054122
لینک کوتاه: https://www.Javann.ir/004QDy
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
در گزارش زیر طرز تهیه آلو گوبی آموزش داده شده است.
سرویس جامعه جوان آنلاین: امروز قصد داریم طرز تهیه آلو گوبی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آلو گوبی یکی دیگه از غذا‌های گیاهی خوشمزه در هنداست که با سیب زمینی و گل کلم و ادویه تهیه می‌شود. این غذا بسیار ساده و خوشمزست. این غذا که یکی از معروف‌ترین غذا‌های هندیه از ترکیب سیب زمینی، گل کلم و ادویه‌های هندی تهیه می‌شود و بسیار خوش عطر و خوشمزست.


مواد لازم

¼ پیمانه روغن نباتی

۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده

۱ دسته گشنیز تازه خرد شده

۱ عدد فلفل سبز کوچک خرد شده (یک قاشق چای خوری پودر چیلی)

۱ عدد گل کلم بزرگ تقسیم شده به هشت قسمت

۳ عدد سیب زمینی بزرگ

۲۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

به مقدار دلخواه زنجبیل تازه رنده شده

به مقدار دلخواه سیر تازه خرد شده

۱ قاشق چای خوری دانه زیره سبز

۲ قاشق چای خوری زردچوبه

۱ قاشق چای خوری نمک

۲ قاشق چای خوری گرام ماسالا

دستور تهیه

روغن نباتی رو توی یک ماهیتابه بزرگ حرارت بدید. پیاز خرد شده رو بهش اضافه کنید و با دانه‌های زیره سبز تفت بدید. تا زمانی که پیاز طلایی بشه هم بزنید.

ساقه گشنیز خرد شده، زردچوبه، نمک، فلفل سبز (یا پودر چیلی) و گوجه فرنگی‌ها رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. زنجبیل و سیر رو اضافه کنید و هم بزنید.

تکه‌های سیب زمینی و تکه‌های گل کلم رو همراه با چند قاشق آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه بدید ۲۰ دقیقه بجوشه تا تکه‌های سیب زمینی پخته شوند.

در نهایت این غذا نباید آبدار باشه. گرام ماسالا و برگ‌های گشنیز را بهش اضافه کنید.

حرارت رو خاموش کنید و قبل از صرف کردن، مدت زمان مشخص به غذا زمان بدید.

منبع:غذاپز
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید ها
عناوین پیشنهادی
آخرین اخبار