کد خبر: 1050005
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۳

معاون وزیر خارجه سوریه در پی حضور چشمگیر مردم این کشور در انتخابات ریاست ‌جمهوری و رأی قاطع به انتخاب مجدد رئیس‌جمهور این کشور گفت که این انتخابات، پیروزی بر توطئه‌های تروریستی و نمادی از بازگشت سوریه به قبله دیپلماسی عربی بود.
در پی پیروزی بشار اسد در انتخابات روز چهارشنبه، استقبال دیگر کشور‌‌‌‌ها و طیف‌های مقاومت برای تحکیم ارتباط با دمشق برجسته‌تر شده است. بشار الجعفری در جریان سخنرانی روز ‌‌‌‌‌شنبه با اشاره به اقدام اسد در انداختن رأی خود به صندوق در شهر دوما گفت: «کشورهای غربی زمانی که به دنبال تحمیل معیارهای انتخاباتی خود علیه ما بودند، اشتباه کردند و امکان ندارد کسی این را قبول کند. پیروزی سوریه پیروزی بر توطئه تروریستی بود که تریلیون‌‌‌‌‌ها دلار هزینه به همراه داشته است. »‌معاون وزیر خارجه سوریه اضافه کرد: «دمشق به قبله دیپلماسی عربی بازگشت و به اذعان دشمنان و همانطور که مقامات واشنگتن گفتند، سوریه امروز به اوج پیروزی رسیده است. بسیاری از گروه‌های سیاسی در استانبول، ریاض و دوحه که خود را گروه‌های مخالف سوری معرفی می‌کردند،‌ متلاشی شده‌اند. بازگشایی سفارتخانه‌‌‌‌‌ها در دمشق، نشانه‌ای بر آن است که سوریه همانطور که 10 سال پیش بوده، نیست. »‌معاون وزیر خارجه سوریه در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: «مردم به هم‌پیمانان ما و حمایت از محور مقاومت و هم‌پیمانی ما با حزب‌الله رأی دادند. موضوعات مذهبی و طایفه‌ای تأثیری بر سوری‌‌‌‌‌ها نداشته و هوشیاری آنها یکی از دلایل پیروزی ماست. »‌وی تأکید کرد که لغو تحریم‌‌‌‌‌ها و بازگرداندن ثروت‌، نوعی از انواع کاهش چالش‌های اقتصادی بر سوریه خواهد بود و گفت: «دمشق به ایفای نقش در عرصه منطقه‌ای بازگشته تا خود را عنوان بازیگری که امکان نادیده گرفتنش نیست نشان دهد.»
تأکید بر لزوم تحکیم روابط
موضع‌گیری الجعفری در شرایطی است که در ادامه پیام‌های تبریک پیروزی اسد در انتخابات اخیر، پس از ایران، ونزوئلا، چین، روسیه، حزب‌الله لبنان و انصارالله یمن، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در پیام تبریک به اسد، خواستار تحکیم روابط در راستای منافع مشترک دو طرف شد. جبهه مردمی برای آزادسازی فلسطین نیز ضمن تبریک به رئیس‌جمهور سوریه اعلام کرد، اطمینان دارد که سوریه با رهبری شجاعانه خود پیروز شد و در برابر تجاوزات ایستاد و با قدرت و صلابت بیشتری ظاهر خواهد شد. مقتدی صدر، رهبر جریان صدر نیز در پیامی توئیتری نوشت: «ما همانطور که بر امنیت و عزت مردم سوریه تأکید می‌کنیم از کسانی که وی را به عنوان رئیس‌جمهور خود پذیرفته‌اند، راضی هستیم تا اعتبار و اقتدار سوریه را به دور از منافع حزبی و جناحی به آن بازگردانند؛ به طوری که علوی‌ها، کردها، سنی‌‌‌‌‌ها و سایر فرقه‌‌‌‌‌ها با هم زندگی کنند تا بدون دخالت‌های خارجی کشور خود را بسازند. »‌همچنین کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی نیز طی پیامی پیروزی مجدد اسد در انتخابات را تبریک گفت. در این پیام آمده است:‌« در این مناسبت اطمینان دارم که روابط دوستی و همکار‌ی‌های تاریخی بین جمهوری دموکراتیک کره و سوریه شاهد تحکیم و توسعه بیشتری خواهد بود و برای شما در انجام مسئولیت‌های‌تان در راستای ساخت کشور پررونق و شکوفای سوریه موفقیت بیشتری آرزومندم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار