کد خبر: 1048661
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۳
ولی پور خبر داد
قرنطینه ۶۰ مسافر در مبادی مرزی کشور رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر گفت: در طرح مراقبت بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مبادی مرزی کشور ۶۰ نفر قرنطینه شدند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: مهدی، ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به طرح مراقبت بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مبادی مرزی رسمی کشور اظهار کرد: از تاریخ ۲۰ اسفندماه تا صبح امروز در طرح مراقبت بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در مبادی مرزی رسمی کشور که با همکاری جمعیت هلال احمر همراه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است، از ۴۲ هزار و ۹۵ نفر از مسافرین ورودی به کشور تست فوری کرونا گرفته شده است.

او با اشاره به قرنطینه ۶۰ نفر در مرز‌های کشور، گفت: ۳۱۴ هزار و ۲۹۱ مسافر در مرز‌های کشور کنترل شدند و از ۱۵ هزار و ۷۵۱ نفر تست pcr گرفته شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار