
وزیر دادگستری گفت: سیاست قوه قضائیه برخورد جدی با عاملان حادثه تروریستی سرباز است. بختیاری وزیر دادگستری ضمن محكوم كردن حادثه تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان كه منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان سپاه پاسداران و مردم منطقه شد، اظهار داشت: این حادثه قلب ملت ایران علیالخصوص مردم ولایتمدار سیستان و بلوچستان را جریحه دار كرد.
وی ادامه داد: سردار شوشتری واقعا در ایجاد وحدت و آسایش منطقه سیستان نقش بسزایی داشت اما این را بگویم كه سرداران دلیر ایران جای شهیدان وحدت را هیچگاه خالی نخواهند گذاشت.
وزیر دادگستری ادامه داد: قطعا مسایل عمدهای كه در جلسه مسئولان قضایی مورد عنایت است بحث امنیتی است.
بختیاری تصریح كرد: قوه قضائیه به هیچ وجه در برابر مسایلی كه به آسایش مملكت لطمه وارد كند كوتاه نخواهد آمد.
وی با تاكید بر اینكه قوه قضائیه عاملان حادثه تروریستی سرباز را به سزای اعمالشان خواهند رساند، تاكید كرد: قوه قضائیه بر اساس قانون با عاملان این جنایت برخورد جدی خواهد كرد.