کد خبر: 1041182
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
برای اولین بار اتفاق افتاد
شرکت قند تربت حیدریه به عنوان یکی از شرکت های زیرمجموعه بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی، برای اولین در استان خراسان رضوی موفق به تولید شکر قهوه ای شد.

 احسان اژدری مدیرعامل این شرکت ضمن اعلام این خبراظهار کرد:شرکت قند تربت حیدریه از سال گذشته با رویکرد تکمیل سبد محصولات خود، پروژه تولید شکر قهوه ای را کلید زد و خوشبختانه امسال همزمان با سال جهش تولید، موفق به تولید این محصول شدیم.

احسان اژدری درباره شیوه تولید این محصول گفت: شکر قهوه ای از چغندر قند تهیه می شود و با توجه به تفاوت در میزان پالایش، حاوی شیره قند و ملاس بوده و به همین دلیل رنگ متفاوتی نسبت به شکر سفید دارد.

وی افزود:با اشاره به اینکه شکر قهوره ای، ارزش غذایی بالاتری نسبت به شکر سفید دارد، افزود: علاوه بر طعم و عطر مطبوع شکر قهوه ای، این شکر دارای کلسیم، آهن و پتاسیم بوده نسبت به شکر سفید مواد مغذی بیشتری دارد، همچنین شکر قهوه ای به دلیل داشتن ملاس باعث افزایش متابولیسم بدن شده و انرژی بدن را افزایش می دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار