کد خبر: 1022423
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳
این منطقه یکی از پایگاه‌های فعال شعر و ادب فارسی و آذربایجانی بود و اسنادی مانند تذکره "ریاض العاشقین" _شرح حال شاعران قره باغ و اشعار آن‌ها به زبان فارسی و آذربایجانی) گواه این واقعیت و نشان هویت تاریخی و ایرانی آن جاست.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: بروز مناقشه‌ای خونین در آستانه فروپاشی شوروی برگ‌های تاریکی از تاریخ این سرزمین را رقم زد که در سال ١٩٩۴/١٣٧٣ به آتش بس انجامید، اما بعد از ٢۶ سال در سایه عدم اعتنای دولت‌های متعدد به حل موضوع و تحکیم صلح، و شیطنت‌ها و شرارت‌های کاسبان بین المللی جنگ و خون و نفت، آتش جنگ در جوار ایران افروخته شد. هنوز چند روز از شروع جنگ نگذاشته که اصابت راکت‌ها و انفجار‌ها در مناطق مرزی و مسکونی ایران در آذربایجان شرقی و اردبیل آرامش و امنیت مردم را برهم زده است.
اخبار رسانه‌ها نیز حاکی از حضور گسترده عناصر جاهلیت تکفیری در جوار ایران است.

در کنار عدم اعتنای جدی مراجع بین المللی به حل قطعی موضوع قره باغ و تحکیم صلح، اشتهای شدید برخی دولت‌ها از جمله رژیم صهیونیستی برای تداوم و گسترش جنگ در مرز‌های ایران پیداست و حتی کوششی در کار است که علاوه بر اصابت راکت‌ها و انفجار‌ها در نقاط مرزی و مسکونی، آتش ناامنی و اغتشاش توسط محافل قومگرا و ضدمیهنی به تبریز و... نیز کشیده شود، در حالی که یکی از علل اصلی مناقشه قره باغ نیز قومیت گرایی است. ما- شاعران و نویسندگان آذربایجان- با درخواست از دولت جمهوری اسلامی برای استفاده از تمام ظرفیت‌ها جهت پیشگیری از تداوم جنگ و برقراری صلح بر مبنای عدالت و اصول و قوانین بین المللی و حمایت فعال از مذاکره بین دو کشور همسایه برای حل موضوع قره باغ که موضع صریح مقام معظم رهبری است، (حمایت از مذاکرات طرفین برای حل موضوع) هرگونه تجاوز و اشغالگری و تهاجم را محکوم می‌کنیم و با اظهار نگرانی و ناراحتی شدید از اصابت راکت‌ها و آسیب‌های وارده به نقاط مسکونی و مرزی آذربایجان شرقی و اردبیل، از مسئولان امر می‌خواهیم که تدابیر و تصمیمات قاطع و عاجل و بازدارنده‌ای برای پیشگیری از سرایت آتش جنگ به سمت ایران اتخاذ کنند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عبداله باقری حمیدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
این «شاعران و نویسندگان آذربایجان» چه کسانی هستند؟ آیا اینها نام ندارند که پای بیانیه ساختگی بگذارند؟ چنین بیانیه‌هایی با نام شاعران، نویسندگان، هنرمندان سینما تلاش زشتی است که «نویسندگی»، «هنر» و اهل فرهنگ را بدنام کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار