کد خبر: 1011331
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
جولان ازن در تابستان کرونایی تهران شاخص کیفیت هوا طی ۲۴ ساعت گذشته به دلیل افزایش غلظت ازن به طور میانگین بر روی عدد ۱۲۹ قرار گرفت و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه ناسالم بود.
سرویس جامعه جوان آنلاین: شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۷۶ قرار گرفته است و کیفیت هوای تهران قابل قبول است، البته همزمان با افزایش دما و افزایش غلظت ازن تا ظهر، هوای تهران در تابستان کرونایی برای همه افراد جامعه آلوده می‌شود.

همچنین این شاخص طی ۲۴ ساعت گذشته به طور میانگین بر روی عدد ۱۲۹ قرار داشت و هوای تهران برای گروه‌های حساس جامعه ناسالم بود.

تهران از ابتدای سال ۱۵ روز هوای پاک، ۸۳ روز هوای قابل قبول و ۲۳ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، پایتخت ۲۵ روز هوای پاک، ۷۶ روز هوای قابل قبول و ۱۹ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و یک روز هوای ناسالم برای همه افراد جامعه داشت.

همچنین بیشترین دما برای روز جاری ۳۶ و کمترین دما ۲۷ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده و تهران نسبت به روز‌های قبل گرم‌تر شده است.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار