کد خبر: 1001854
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۶
فرمانده انتظامی استان خوزستان:
۸ عضو شبکه تروریستی تجزیه‌طلب در شادگان دستگیر شدند فرمانده انتظامی استان خوزستان از دستگیری هشت عضو شبکه تروریستی تجزیه‌طلب «خلقی» در شادگان خبر داد.
سرویس سیاسی جوان آنلاین: سردار حیدر عباس زاده اظهار کرد: در نیمه دوم سال ۹۸ شبکه تروریستی تجزیه‌طلب «خلقی» در شهرستان شادگان اقداماتی از جمله به شهادت رساندن سرگرد «عبدالحسین مجدم» فرمانده بسیج دارخوین، مجروح کردن یکی از مأموران نیروی انتظامی پاسگاه «خنافره» تیراندازی به مقر‌های سپاه، نیروی انتظامی، حوزه علمیه، سرقت‌های مسلحانه، ترسیم پرچم جعلی الاحوازیون و … در کارنامه شوم خود داشتند.

وی افزود: سرانجام با کار اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت عمومی استان خوزستان و نیز همکاری و پشتیبانی دادستان شهرستان شادگان، همه اعضای این باند تروریستی شناسایی شدند.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه این گروهک بعضاً اقدامات خود را مستندسازی و به خارج از کشور ارسال می‌کرد، بیان کرد: مأموران پلیس امنیت عمومی با اقدامات ویژه اطلاعاتی هشت نفر اعضای اصلی این شبکه تروریستی را که شناسایی شده بودند با هماهنگی دادستان شهرستان شادگان و طی یک عملیات ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر کردند و متهمان در تحقیقات و بازجویی‌های به عمل آمده به جرایم خود اعتراف کردند.
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار