کد خبر: 1001762
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۴
ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ۲۸ هزار بسته معیشتی در آذربایجان‌شرقی توزیع می‌کند روز‌ها به نیمه ماه مبارک رمضان و آغاز مرحله دوم رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه نزدیک می‌شود. اما با این حال یاری رساندن به خانواده‌های محروم و آسیب‌دیده از کرونا همچنان ادامه دارد و استان‌های مختلف، مردم و نهاد‌ها و نیرو‌های جهادی در تلاشند تا هر آنچه در توان دارند را برای دستگیری از این نیازمندان به میدان بیاورند.
محمدرضا هادیلو
سرویس ایران جوان آنلاین: پیرو پیام رهبری و آغاز رزمایش سپاه و بسیج در جهت کمک به نیازمندان اکثر نهاد‌ها و سازمان‌ها در کنار خیرین و نیرو‌های جهادی مشغول تهیه سبد‌های غذایی برای محرومان شدند. این رزمایش که مرحله اول آن از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده، همچنان ادامه خواهد داشت تا پانزدهم این ماه که مرحله دوم آن به اجرا در می‌آید. به گفته مسئولان، مراحل این رزمایش تا رسیدن به نتایج و اهداف اصلی که رفع مشکلات خانواده‌های کم‌برخوردار و آسیب‌دیدگان از کروناست، ادامه دارد. ستاد اجرایی فرمان امام (ره) که به عنوان نهادی خدمات‌رسان، در تمام طول سال در حال رسیدگی به وضع محرومان و رفع نیاز‌های آنهاست، در موضوع کرونا و آسیب‌هایی که از این بیماری به آحاد جامعه وارد شده هم در کنار مردم قرار گرفته است. این ستاد در آذربایجان‌شرقی توزیع ۲۸ هزار بسته معیشتی را در دستور کار قرار داده است. مسئول ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در آذربایجان‌شرقی از این ستاد به عنوان ستاد پیشرفت و محرومیت‌زدایی نام می‌برد و می‌گوید: «ستاد اجرایی امام (ره) در کنار مردم و در اختیار نظام است و در وضعیت کنونی هم در مبارزه با کرونا تا پایان ریشه‌کنی پای کار خواهد بود.»

مصباح ربانی ادامه می‌دهد: «با شیوع کرونا در کشور ستاد همه امکانات خود شامل نیروی انسانی و تجهیزات را بسیج کرد و با تهیه دارو‌های مرتبط و قرار دادن آن در اختیار وزارت بهداشت قدم‌های بزرگی در جلوگیری و شیوع این ویروس برداشت.» وی با اشاره به راه‌اندازی کارگاه بزرگ تولید ماسک غرب آسیا برای تولید ماسک‌های N۹۵، N۹۹ و نانویی تأکید می‌کند: «با تولید روزانه ۴ میلیون ماسک، ایجاد چرخه تولید ژل دست و تولید روزانه ۵ هزار لیتر ژل، ۵/۱ میلیون لیتر محلول ضد عفونی توانستیم فشار کمبود این اقلام و کالا‌ها را از جامعه کم کنیم.»

ربانی از توزیع نزدیک به یک میلیون بسته غذایی رایگان در سطح کشور در ایام ماه رمضان خبر داده و می‌گوید: «از این تعداد، سهم آذربایجان‌شرقی ۲۸ هزار بسته به ارزش تقریبی ۶ میلیارد تومان است.»، اما کمک‌های مؤمنانه ستاد اجرایی امام (ره) فقط به تهیه اقلام بهداشتی و سبد معیشتی ختم نمی‌شود و در حال حاضر فعالیت‌های عمرانی ستاد در قالب بنیاد برکت و فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی در قالب بنیاد احسان اجرا می‌شود. مسئول ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در آذربایجان‌شرقی توانمندی اقتصادی را از اهداف ستاد در حوزه اشتغال عنوان کرده و می‌گوید: «مشارکت در طرح‌های توانمندی اشتغال‌های خرد و اجتماع محور از دیگر عرصه فعالیتی این ستاد است که سال گذشته در آذرشهر و مراغه فعالیت داشته و امسال چهار شهرستان چاراویماق، سراب، میانه و عجب‌شیر به آن‌ها اضافه شده است.»

وی ساخت ۴۷ مدرسه و تحویل آن به آموزش و پرورش، آبرسانی به روستاها، ساخت درمانگاه و بیمارستان، تجهیز درمانگاه‌ها و ساخت خانه عالم را از جمله مأموریت‌های ستاد برشمرد که در همین راستا ۲۲ مدرسه نیز در حال ساخت است.

توزیع ۳ هزار بسته غذایی در نطنز

در استان اصفهان و شهرستان نطنز سپاه ناحیه نطنز با مشارکت خیرین و جمع‌آوری کمک‌های مردمی توانسته در اولین مرحله اجرای رزمایش کمک مؤمنانه ۳ هزار بسته غذایی به ارزش ۹۰۰ میلیون تومان تهیه و توزیع کند. فرمانده این قرارگاه با بیان اینکه در راستای لبیک به بیانات مقام معظم رهبری و اجرای رزمایش کمک مؤمنانه در شهرستان نطنز آحاد مردم و خیرین پای کار آمدند، می‌گوید: «اتحاد و همدلی باعث شد تا بتوانیم بیش از ۳ هزار بسته غذایی را آماده کنیم که توزیع آن‌ها شروع شده تا به دست خانواده‌های کم‌برخوردار برسد. این تعداد برای مرحله اول رزمایش همدلی و مواسات است.»

حسین خدامیان با بیان اینکه هر یک از این بسته‌ها به ارزش ۳۰۰ هزار تومان است که بین افراد محروم و آسیب‌دیده از کرونا توزیع می‌شود، ادامه می‌دهد: «بسته‌های غذایی شامل برنج، روغی، گوشت قرمز، مرغ، ماکارانی، سویا، خرما و رب می‌باشد که توسط بسیجیان شهرستان توزیع می‌شود.» در شهرستان اشتهارد قزوین هم فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان از تهیه بیش از ۱۵۰۰ بسته کمک مؤمنانه و توزیع در مناطق محروم خبر می‌دهد. سرگرد ترابی هزینه هر بسته معیشتی را بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان عنوان کرده و ادامه می‌دهد: «ناحیه سپاه اشتهارد پیش از این نیز ۱۴۰۰بسته غذایی و بهداشتی تهیه و بین خانواده‌های نیازمند شهرستان توزیع کرد و در مرحله بعدی رزمایش نیز همزمان با ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) کمک‌ها جمع‌آوری و توزیع می‌شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار