کد خبر: 1001066
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
حماس به حمله رژیم صهیونیستی به سوریه واکنش نشان داد سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در واکنش به حمله بامدادی رژیم صهیونیستی تأکید کرد که تنها تلاش مشترک امت اسلامی سرکشی‌های این رژیم را متوقف خواهد کرد.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی در واکنش به حمله بامدادی رژیم صهیونیستی به سوریه، از امت اسلامی خواست که برای پایان دادن به سرکشی‌های این رژیم با یکدیگر متحد شوند.

قاسم در این ارتباط گفت: «رژیم صهیونیستی بار دیگر با بمباران سوریه اقدام به سرکشی کرد».

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی در ادامه تأکید کرد که رژیم صهیونیستی وجودش در تمام زمینه‌ها مبتنی بر تجاوز و ادامه دادن به آن است.

وی در پایان تأکید کرد که تنها اتحاد امت اسلامی در مقابله با این رژیم صهیونیستی و طرد تمام کسانی که در تلاش هستند روابط خود را با این رژیم عادی‌سازی کنند، این سرکشی‌ها را به پایان خواهد رساند.

در همین ارتباط، خبرگزاری رسمی سوریه بامداد جمعه گزارش کرد که بالگرد‌های رژیم متجاوز صهیونیستی به مواضعی در جنوب سوریه حمله کرده‌اند
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار