کد خبر: 1000947
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۰
رئیس کلانتری‌۱۹۰ مجیدیه از دستگیری سارقی که از اعتماد راننده‌های تاکسی سوء‌استفاده می‌کرد و با دریافت کارت عابربانکشان حسابشان را خالی می‌کرد، خبر داد.
سرویس حوادث جوان آنلاین: سرهنگ علی‌اصغر خانی گفت: اوایل هفته گذشته تعدادی از راننده‌های تاکسی با مراجعه به کلانتری‌۱۹۰ مجیدیه اعلام کردند که حساب‌های بانکی‌شان از سوی یک مسافر فریبکار خالی شده‌است. وی افزود: مأموران در تحقیق از راننده‌های تاکسی پی بردند که مرد شیک‌پوشی در نقش مسافر سوار شده و پس از اعتمادسازی به بهانه اینکه کارت عابر بانکش را در خانه جا گذاشته از راننده‌ها خواسته است تا کارت بانکی‌شان را در اختیار وی قرار دهند تا از مغازه‌های میوه‌فروشی و سوپر مارکت خرید کرده و پس از بازگشت به خانه پول قرضی را همراه با کرایه به حساب راننده‌ها واریز کند. مرد فریبکار، اما پس از گرفتن کارت‌های عابر بانک راننده‌ها با در اختیار داشتن رمز کارت‌ها از خودرو پیاده شده و پا به فرار می‌گذاشت و بعد هم حسابشان را خالی می‌کرد.

رئیس کلانتری‌۱۹۰ مجیدیه ادامه داد: تیم عملیات کلانتری با حضور در محل‌هایی که سرقت‌ها صورت گرفته بود موفق شدند تصویر سارق را در یک مغازه تعویض روغنی بدست آورند. سرهنگ خانی با اشاره به اینکه در گام بعدی از تحقیقات پلیسی مشخص شد که متهم سابقه دار بوده و بار‌ها از سوی مأموران این کلانتری دستگیر شده است، گفت: مأموران پس از شناسایی مخفیگاه سارق جوان در منطقه شیان، با هماهنگی‌ها قضایی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند. وی افزود: متهم ابتدا خود را بیگناه می‌دانست، اما وقتی خود را در برابر شاکیان پرونده دید به ناچار لب به اعتراف گشود و به ۱۰‌فقره سرقت اعتراف کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار