کد خبر: 98776
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۵
به گزارش «جوان آنلاین» و به نقل از اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ احمدی، رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی در خصوص جزئیات این پرونده گفت:
چندی قبل به کارآگاهان پلیس آگاهی گزارش رسید که شرکتی با نام مهر پیشگان جوان در سطح شهر اراک اقدام به خرید و فروش وام‌های واهی می‌کند. بنابراین کارآگاهان پس از انجام بررسی‌های مقدماتی مدیرعامل شرکت مذکور با هویت «حسام‌الدین – ق» را احضار و به تحقیق از وی پرداختند، در همین هنگام دو نفر از شکات نیز شناسایی و پس از دعوتشان به اداره پلیس آگاهی در خلال اظهارات خویش بیان داشتند که مدیرعامل شرکت مذکور خانمی به هویت «ص – ک» را با عنوان صاحب وام به آنان معرفی کرده و این خانم از یکی از آنان مبلغ هفت میلیون ریال بابت تحویل وام 25 میلیون ریالی و از دیگری مبلغ 10 میلیون ریال بابت تحویل وام 600 میلیون ریالی گرفته و تاکنون هیچ اقدامی برای پرداخت وام نکرده است.
در ادامه تحقیقات «ص – ک» نیز دستگیر و در تحقیقات انجام شده به بزه انتسابی خویش اعتراف کرد و پس از اقرار وی، پول‌های گرفته شده از شکات به آنها بازگردانده شد و متهمان برای تعیین تکلیف تحویل دادسرا شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار