کد خبر: 984946
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۶
کالدرون درخواست پرسپولیس را پذیرفت/ مشکلات مالی بزودی حل می‌شود مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از پذیرفتن درخواست این باشگاه از سوی سرمربی آرژانتینی مبنی بر زمان دادن برای پرداخت مطالباتش خبر داد.
سرویس ورزشی جوان آنلاین: محمدحسن انصاریفرد در مورد اخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس گفت: رایزنی‌های خوبی داشته ایم و ان‌شالله بخشی از مشکلات با تامین منابع مالی طی روز‌های آتی حل می‌شود. از همراهی آقای کالدرون و پذیرفتن زمان دادن برای حل مشکلات ممنونیم.

وی ادامه داد: ان‌شالله بتوانیم بزودی دیگر مشکلات در قبال بازیکنان و پرسنل باشگاه را هم حل و فصل کنیم. باشگاه به تعهدات خود در قبال کالدرون و عمل نکرده و امیدواریم طی روز‌های آتی بخشی از تعهدات را طبق همکاری که ایشان داشته اند انجام دهیم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: موانع برای رفع مشکلات در برپایی اردوی قطر هم در حال انجام‌است تا ان‌شالله اردوی پرسپولیس طبق خواسته سرمربی تیم در موعد مقرر با حضور آقای کالدرون برگزار شود. امیدواریم اقدامات ما فردا منجر به نهایی شدن برپایی اردو در قطر شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار