کد خبر: 976353
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۳
تقدیر از دو مأمور امانتدار شهرداری اصفهان
مهندس حسین امیری گفت : فعالیت مجموعه شهرداری بسیار گسترده است و زیبایی‌های شهر، پاکیزگی معابر و ... که کاملاً از سوی شهروندان ملموس است، توسط همین نیروهای خدوم انجام می شود

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان ،دو مأمور حمل پسماند منطقه 11 شهرداری اصفهان به نام های«محمدحسین چلمقانی» و «بهمن عاشقی» هفته گذشته در مرکز پردازش پسماند غرب اصفهان حین تخلیه بار بسته‌ای حاوی دلار و طلا به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان را در پسماندهای خشک یافتند که در نهایت با رعایت امانتداری و پس از مراجعه شهروند صاحب این کیسه، آن را به صاحبش بازگرداندند.  

حسین امیری، معاون شهردار اصفهان در این مراسم با بیان اینکه بیشترین بار زحمات بر دوش کارگران خدمات شهری است، اظهار کرد: این کارگران زحمتکش از ساعات اولیه بامداد برای پاکیزگی شهر تلاش می کنند و حس مسئولیت پذیری در درون آنها نهادینه شده است.

وی از همگرایی و ایجاد حس مسئولیت در میان نیروهای خدوم و امانتدار خدمات شهری شهرداری سخن گفت و افزود: فعالیت مجموعه شهرداری بسیار گسترده است و زیبایی‌های شهر، پاکیزگی معابر و ... که کاملاً از سوی شهروندان ملموس است، توسط همین نیروهای خدوم انجام می شود.

معاون خدمات شهری شهردار اصفهان با بیان اینکه مجموعه شهرداری به دنبال تقویت حس تعلق پذیری و داشتن شهروندان مسئولیت پذیر است، ادامه داد: رویکرد ما ایجاد تعامل بین شهرداری و شهروندان است، از این رو در برابر شهروندان احساس مسئولیت می‌کنیم و شهروندان نیز وظایف شهروندی را می‌دانند و نسبت به شهر خود تعلق خاطر دارند.

امیری با اشاره به اقدام این دو مأمور امانتدار گفت: در بدنه شهرداری افرادی هستند که در مقابل حقوق شهروندان مسئولیت خود را انجام می دهند و امیدواریم کار نیک این دو عزیز الگویی برای سایرین باشد.

گفتنی است به منظور تقدیر از این اقدام خداپسندانه، این دو مأمور علاوه بر دریافت هدیه نقدی، همراه خانواده به مشهد مقدس اعزام می شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار