کد خبر: 968946
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان:
” احلی من العسل ” در ۴۶ بقعه متبرکه استان اصفهان برگزارشد به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان،به نقل از روابط عمومی ، حجت‌الاسلام محمدحسین بلک مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: این سوگواره به یاد شهید نوجوان کربلا حضرت قاسم بن الحسن (ع) همه ساله همزمان با هفتمین روز از محرم الحرام با حضور پرشور نوجوانان در سوگ شهادت حضرت قاسم بن الحسن (ع) با هدف ترویج فرهنگ حسینی بین نوجوانان برگزارشد.

وی در ادامه گفت: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این همایش انتقال پیام عاشورا و شهدای دشت کربلا به نسل نوجوان جامعه است.

حجت‌الاسلام بلک به اهداف دیگر برگزاری این همایش نیز اشاره کرد و افزود: الگوسازی برای نسل های نوجوان و جوان جامعه از سیره و زندگی ائمه معصومین (ع) از دیگر اهداف برگزاری این همایش بود.

بلک در ادامه خاطر نشان کرد :احلی من العسل برگرفته از کلام شهید نوجوان در پاسخ به امام حسین‌(ع) و بیان نظر ایشان درباره شهادت در راه خدا است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت :این همایش هرساله با حضور پرشور نوجوانان پسر در هفتمین روز از ماه محرم به منظور اعتلای هرچه بیشتر فرهنگ عاشورا و آشنایی نسل نوجوان و جوان جامعه با فلسفه و پیام قیام عاشورا و امام حسین(ع) برگزار می شودامسال نیز این همایش همزمان با سراسر کشور در ۴۶ امامزاده استان اصفهان برگزار و نوجوانان انقلابی با حضور در این مراسم ارادت خود نسبت به حضرت قاسم بن الحسن (ع) شهید ۱۳ ساله دشت کربلا و امام حسین(ع) به نمایش گذاشته شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار