کد خبر: 935472
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶
حکیم: نمی‌توانیم مبادلات تجاری خود با ایران را متوقف کنیم وزیر خارجه عراق گفت که این کشور در وضعیتی نیست که بتواند مبادلات تجاری خود با ایران را متوقف کند.
جوان آنلاین:‌ محمد الحکیم وزیر خارجه عراق با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: حجم مبادلات تجاری سالانه ما با ایران به ۱۲ میلیارد دلار می‌رسد و ما در وضعیتی نیستیم که بتوانیم مبادلات تجاری خود با ایران را متوقف کنیم.

پیش از این لقمان الفیلی سخنگوی ریاست جمهوری عراق گفت: تحریم‌هایی که علیه ایران تحمیل شده، بخشی از تنش منطقه است و ضرورت دارد تا شهروندان تحت محاصره قرار نگیرند و ما برای کاهش تنش همکاری خواهیم کرد.

آمریکا چند روز پس از اعمال دوباره تحریم‌ها بر بخش نفت تهران اعلام کرد که عراق می‌تواند به مدت ۴۵ روز گاز طبیعی و انرژی از ایران وارد کند.

مقامات بانک مرکزی عراق در ماه اوت گفته بودند که که اقتصاد این کشور بسیار مرتبط با ایران است و بغداد از آمریکا تقاضای معافیت از برخی تحریم‌ها را دارد.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار