رئیس کلانتری ۱۷۲ حضرت عبدالعظیم (ع)، با اشاره به دستگیری یک سارق تلفن همراه در محدوده اطراف حرم، گفت: این سارق که هر بار پس از سرقت دو هفته پنهان میشد، پس از حضور در محل سرقت شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ "میررضا بهرامی"، گفت: بامداد روز گذشته ماموران گشت انتظامی این کلانتری، مشغول گشتزنی در محدوده اطراف حرم مطهر بودند که یکی از شهروندان به آنها مراجعه و اظهار داشت که دو هفته پیش یک سارق تلفن همراه او را به زور سرقت کرده و اکنون این سارق در همان محدوده در حال پرسه زنی است.
وی افزود: با توجه به این که احتمال داشت سارق هنوز در محل حضور داشته باشد، بلافاصله ماموران به محلی که مالباخته اشاره میکرد، اعزام شدند که در نتیجه این سارق شناسایی شده و تحت کنترل قرار گرفت.
این مقام انتظامی عنوان داشت: پس از چند دقیقه تعقیب و مراقبت و اطمینان از این وی همان سارق است، ماموران او را در موقعیتی مناسب دستگیر و به کلانتری منتقل کردند که طی بازجوییهای انجام شده مشخص شد وی یکی از سارقان حرفهای تلفن همراه است و هر بار پس از سرقت دو هفته مخفی شده و پس از آن مجددا به این محله بازگشته و اقدام به سرقت میکند.
با اعترافات متهم، پرونده وی تکمیل شده و با شکایت مالباخته در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات پیرامون سرقتهای دیگر این سارق و همچنین شناسایی همدستانش آغاز شد.