کد خبر: 915132
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹
جان توشاک

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز می‌گویدحتی در رئال مادرید هم این هواداران پرشور تبریز را ندیده‌ام.

به گزارش ایسنا، جان توشاک، سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در نشست خبری اظهار کرد: برای من افتخار است که در این باشگاه حضور دارم. حضور در ایران و تبریز تجربه خوبی است که امیدوارم در نهایت عملکرد خوبی داشته باشم. در این چهار روز بازیکنان خیلی خوب کار کرده اند به خاطر همین فردا به آن‌ها استراحت داده‌ایم. از روز دوشنبه به مدت دو هفته به ترکیه می‌رویم. این اردو برای ما حائز اهمیت خواهد بود. چهار بازی دوستانه در این اردو برگزار می‌کنیم. امیدوارم ایده‌های خوبی از پتانسیل بازیکنان در ذهن من ایجاد شود. به وضوح می‌گویم نیاز به چند بازیکن قدر مخصوصا در خط حمله داریم ولی تا کنون از عملکرد بازیکنانم خوشحال هستم. روز ورودم به تبریز خیلی دوست داشتم از فرودگاه تا هتل سریع‌تر بیایم ولی خیابان خیلی شلوغ بود.

او ادامه داد: من دو بار در رئال بوده‌ام اما تا کنون هیچ جوی را پرشورتر از این‌جا ندیده‌ام. امیدوارم قدر هواداران را بدانم و عملکرد خوبی داشته باشیم.

وی درباره شناختش از فوتبال ایران هم گفت: زمان زیادی به پیشنهاد تراکتور فکر می‌کردم. من همیشه با تجربه‌های جدیدی روبه رو شده‌ام. من ۳۰ سال پیش به باسک رفتم و هیچ شناختی از آن‌جا نداشتم. همین‌طور در بشیکتاش. این تجربه جدیدی نیست که شناختی از بازیکنان تراکتورسازی ندارم. می‌دانم که کار سختی داریم. توپ گرد است و یک دانه است. هر تیم یازده بازیکن دارد و در زمین دو دروازه وجود دارد. آن تیمی که توپ را وارد دروازه کند برنده است. فرقی ندارد کجای دنیا باشد. این همان چیزی است که ما باید در تبریز برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

توشاک درباره اعضای کادرفنی و هم‌چنین گرفتن قول قهرمانی از او توسط مسوولان باشگاه هم اظهار کرد: من در رئال سوسیه داد و سن سباستین کار کرده‌ام و در آن تیم‌ها هم چنین مشکلاتی داشتم که من بازیکنان را جذب نکرده بودم اما توانستیم با تلاش بازیکنان خوبی تولید کنیم. ژابی آلونسو یکی از آن‌هاست. همیشه سعی کرده‌ام به بازیکنان جوان فرصت دهم. ایکر کاسیاس از سن هیجده سالگی با من کار کرده است. گرت بیل نیز از هفده سالگی در تیم من بود. ما همیشه باور داشتیم که باید به جوانان میدان بدهیم. من ۶۹ سال دارم و نمی توانم خودم بازی کنم. وقتی ۱۶ ساله بودم برای اولین بار به میدان رفتم و معتقدم حتما باید به جوان ها میدان بدهیم و به آن‌ها اعتماد کنیم اما باز هم می‌گویم که حتما به چند بازیکن با تجربه در تیم نیاز داریم. دستیاران من کسانی خواهند بود که باشگاه برای من انتخاب کند و هیچوقت در هیچ جای دنیا دستیارانم را خودم انتخاب نکردم و کسی را با خودم به جایی نبردم. هر جایی که من رفتم همیشه از نفرات قبلی باشگاه خواسته‌ام که در کنارم باشند تا بتوانم به آن‌ها درس بدهم و از آن‌ها درس بگیرم. در ۴۰ سال اخیر این تنها روشی بوده که من داشته‌ام. پسر من، الکسیس همه جا همراه من است و با من کار می‌کند. من با تکنولوژی زیاد آشنایی ندارم و پسرم در این زمینه به خوبی به من کمک می‌کند. من مرد فوتبالی هستم و از او در این زمینه کمک می‌گیرم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار