کد خبر: 912469
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴
ایسکو

هافبک تیم ملی فوتبال اسپانیا با وجود تساوی برابر پرتغال از عملکرد خود و هم تیمی‌هایش راضی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از الموندو، تیم‌ ‌ملی فوتبال اسپانیا با وجود این که بازی خوبی را برابر پرتغال به نمایش گذاشت اما در نهایت با تساوی سه بر سه متوقف شد.

ایسکو، هافبک لاروخا که در این دیدار عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد، گفت‌: بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و بازیکنان با روحیه بسیار خوبی به رختکن رفتند. من به این تیم افتخار می‌کنم و شایسته بیش‌تر از  یک امتیاز بودیم.

او ادامه‌ داد: این دیدار با تساوی به پایان رسید اما به ما انگیزه و اعتماد به نفس داد چرا که نشان دادیم تیم خوبی هستیم. نباید فراموش کرد که پرتغال تیم بسیار خوبی است و در همه خطوط بازیکنان خوبی در اختیار داشت. از این نتیجه‌ نباید خوشحال بود اما احساس خوبی داریم.

ایسکو درباره اشتباه بد دخئا، بیان‌ کرد: او دروازه‌بان بزرگی است و بدون شک در روزهای آینده این فرصت را دارد که از  نظر روحی خود را در شرایط بهتری قرار دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار