کد خبر: 911435
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: جمهوری اسلامی ایران تا زمانی که حکومت سوریه تصمیم داشته باشد از کمک مستشاری ما استفاده کند، قطعاً در سوریه می‌ماند.
به گزارش فارس، حسین امیر عبداللهیان در حاشیه مراسم نخستین سالگرد شهادت جمعی از کارکنان مجلس و هموطنان در حمله تروریستی داعش به بهارستان در جمع خبرنگاران در مورد اقدامات دوگانه امریکا در مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: مهم‌ترین دلیل آن این است که امریکایی‌ها در این موضوع دروغ می‌گویند. امریکایی‌ها در سال‌هایی که گذشت عملاً در کنار داعش و حامیان تروریسم بودند.

وی افزود: امریکایی‌ها تماماً برای تحقق اهداف خود از تروریسم حمایت می‌کردند و طرفی که به طور جدی مبارزه با تروریسم را در دستور کار خود قرار داد جمهوری اسلامی ایران، حزب‌الله و محور مقاومت در منطقه بود، البته در سال‌های اخیر روسیه هم به روند مبارزه با تروریسم کمک کرد.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل همچنین تصریح کرد: ما شاهدیم که آقای ترامپ در اعلام استراتژی ۲۰۱۸ امریکا به صراحت دروغ گفت و اعلام کرد که ما داعش را در عراق و سوریه از بین بردیم، این تعارضی است که ما شاهد آن هستیم.

وی بر همین اساس اضافه کرد: در اصل جمهوری اسلامی ایران و متحدینش هستند که در کنار ارتش عراق و سوریه نقش مهم را در مبارزه با تروریسم بر عهده گرفته‌اند.
به نظر من دنیا باید قدردان ایران و محور مقاومت باشد که تهدید بزرگ تروریستی داعش را از سر منطقه دور کرده است.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل همچنین در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا مقاومت ما در سوریه برای مبارزه با تروریسم تمام شده است یا خیر، گفت: جمهوری اسلامی ایران تا زمانی که حکومت سوریه تصمیم داشته باشد از کمک‌های مستشاری ایران استفاده کند با قدرت در سوریه می‌ماند، حتی اگر لازم باشد در هر نقطه‌ای از سوریه به درخواست دولت سوریه عملیاتی علیه تروریست‌ها سازماندهی کند این اقدام با قدرت انجام خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار