کد خبر: 909086
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶
استاندار آذربایجان‌شرقی تاکید کرد
استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: پروژه راه‌آهن میانه- تبریز در قانون 150 میلیارد تومان بودجه داشت و در سفر رئیس جمهور این رقم به 450 میلیارد تومان ارتقاء یافت که در طی دو سال تخصیص می‌یابد.

مجید خدابخش  در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان اظهار کرد: لازم است وزارت راه به سرعت کار کند تا این اعتبار در 2 سال جذب شود و پروژه قبل از سال 98 به ائل گولی برسد.

وی توضیح داد: راه آهن میانه به بستان آباد تا آخر سال 95 تنها 5 کیلومتر ریل‌گذاری شده بود و سال گذشته توانستیم 127 کیلومتر ریل گذاری این پروژه را به پایان رسانیم تا این ریل‌گذاری دو هفته قبل به بستان آباد رسید. 

استاندار آذربایجان‌شرقی ابراز داشت: لازم است وزارت راه‌ و شهرسازی از تبریز تا بستان آباد ماشین‌های وی. آی. پی در اختیار مسافران قرار دهد تا با تکمیل این پروژه مسیر بین تهران تا تبریز در عرض 6 تا 7 ساعت طی شود. 

این مسوول اذعان داشت: برای آماده سازی پل از بستان آباد تا تبریز باید به میزان 70 تا 80 میلیارد تومان ورق خریداری شود تا به باسمنج برسد.

این مسوول تصریح کرد: پروژه راه‌آهن میانه – تبریز 150 میلیارد تومان بودجه داشت که این میزان در سفر رئیس جمهور به 450 میلیارد تومان ارتقاء یافت و لازم است وزارت راه به سرعت کار کند تا این اعتبار در 2 سال جذب شود و پروژه قبل از سال 98 به ائل گولی برسد.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: خط دوم پروژه نیز به زودی شروع خواهد شد؛ برای برقی کردن نیز بانک صنعت و معدن اعلام آمادکی کرده است.

خدابخش یادآور شد: انشعاب راه‌آهن از بستان آباد به سراب 15 میلیارد بودجه دارد که باید پیمانکار آن را تعیین کنیم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها