کد خبر: 908153
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷
با مشارکت میراث و اوقاف صورت ميگيرد
مدیر کل میراث‌فرهنگی استان سمنان بر لزوم تسریع در فرآیند پیگیری ثبت جهانی مجموعه تاریخی بسطام تاکید کرد و گفت: ثبت جهانی مجموعه تاریخی بسطام نیاز به همکاری مشترک دو اداره کل میراث فرهنگی و اوقاف و امور خیریه استان سمنان دارد.

محمد جهانشاهی" در دیدار با مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی این اداره کل، ثبت مجموعه تاریخی بسطام در فهرست میراث جهانی است، که این مهم با مشارکت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان و بر اساس طرحی مشترک، امکان پذیر می‌شود.

وی خواستار مشارکت اداره کل اوقاف در مرمت و احیای بناهای تاریخی در اختیار آن اداره کل شد و گفت: با همکاری مشترک این دو اداره کل در استان سمنان، می‌توان الگوی جدید تعامل میراث و اوقاف را به کشور معرفی کرد.

جهانشاهی با اشاره به اینکه در استان سمنان زمینه برای رشد گردشگری مهیاست، افزود: استان در مسیر دائمی حرکت مسافران قرار دارد و باید از این فرصت بهره‌برداری کرد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سمنان گفت: اوقاف و امور خیریه و شهرداری‌ها می‌توانند همکاری مناسبی با اداره کل میراث‌فرهنگی استان داشته باشند و زمینه ساز تحولات بزرگ باشند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه احیاء موقوفات از برنامه‌های اصلی این اداره کل است، گفت: تعامل اداره کل اوقاف و میراث فرهنگی باید افزایش یابد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین "عبدالله واحدی" با بیان اینکه از 30 کاروانسرای موجود در استان، 19 کاروانسرا در اختیار اداره کل اوقاف و امور خیریه است، گفت: تا کنون سه کاروانسرا از این تعداد به بهره‌برداری رسیده است.

وی خواستار اجرای فعالیت‌های مشترک با اداره کل میراث‌فرهنگی استان سمنان در زمینه حفظ و احیاء و بهره‌برداری از موقوفات دارای سبقه تاریخی شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار