کد خبر: 907339
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۹
خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به تجربه برجام:

خطيب نماز جمعه تهران با بيان اينكه برجام قصه پرغصه‌اي است كه از ابتدا دنياي غرب به عنوان كلاه گشادي براي ايران آماده كرده بود، گفت: برجام يك باج‌گيري بود براي رفع تحريم‌ها در حالي كه ما خلافي نكرده بوديم.
حجت‌الاسلام صديقي در خطبه‌هاي دوم نماز جمعه اين هفته تهران با تأکید بر اينكه خواست همه مردم ما عزت ملي است، گفت: در مذاكرات با اروپايي‌ها كه اعتمادي به آنها نيست، نبايد راه قبلي طي شود و اگر شد تضمين‌هاي عملي محكم بگيرند، والا زير بار مذاکره‌ای كه ننگ در آن است، نروند. وي به مسئله برجام اشاره كرد و گفت: از ابتدا دنياي غرب كلاه گشادي آماده كرده بود و آن‌گونه كه حضرت آقا اخیراً به زبان آوردند از ابتدا تحت فشار بودند كه چرا در مسئله هسته‌اي پافشاري مي‌كنيم و چرا اجازه نمي‌دهيد كه مذاكره كنيم و حضرت آقا فرمودند از همان موقع مي‌گفتيم كه غربي‌ها قابل اعتماد نيستند اما براي اتمام حجت و اساساً به خاطر رفع تحريم‌ها قرار شد مذاكرات انجام شود. خطيب نماز جمعه تهران گفت: ‌در مذاكرات آنها هيچ حقي نداشتند و همه‌اش باج‌گيري بود چرا كه خلاف قانوني انجام نداده بوديم كه بخواهيم سر ميز مذاكره بنشينيم پس یک‌طرفه ما از علم و پيشرفت هسته‌اي خود عقب‌نشيني كرديم تا آنها تحريم غيرقانوني و ظالمانه‌شان را از گرده ما بردارند.

خواست ملت، عزت ملي است

صديقي با اشاره به نامه‌اي كه رهبري در اوايل طرح موضوع برجام به رئيس‌جمهور نوشتند، گفت: حضرت آقا در آن نامه به سوابق اطلاعاتي شخص رئيس‌جمهور تكيه كردند و بنابراين تأکید بر هوشياري و هوشمندي و اتخاذ ترتيباتي داشتند كه بتوانيم در آينده حق خودمان را بگيريم، از جمله تضمين و يا امضايي از رئيس‌جمهور كه اينها هم رعايت نشد و اين رئيس‌جمهور ديوانه‌نما آمد و با لگدي همه بافته‌ها را رشته كرد. وي با بيان اينكه برجام يك عبرت است، خاطرنشان كرد: در مرحله بعدي همه بايد بدانيم كه سياست‌هاي كلي نظام و مشروعيت نظام بر اساس قانون اساسي با رهبري و ولي فقيه است و نكند بدون اذن و اجازه به سراغ كساني رويم كه مثل امريكا هستند. صديقي با اشاره به اينكه در دوران هشت سال دفاع مقدس فرانسه، انگلیس و آلمان هم با ما دشمني كردند، تصريح كرد: اينها كه تا اين حد با ما عناد و دشمني دارند با چه جرئتي به آنها اعتماد كنيم و بدون اخذ تضمين‌هاي لازم با آنها كنار بياييم. وي با اشاره به اينكه مردم غيور و صبور ما در هشت سال دفاع مقدس نشان دادند كه از پس مشكلات اقتصادي بر مي‌آيند، تأکید كرد: خواست ملت ما، عزت ملي است و اينكه زير بار وعده‌اي نرويم كه ننگ در آن باشد.

امریکایی‌ها به هيچ اصلي پايبند نيستند

امام جمعه موقت تهران با اشاره به انتقال سفارت امريكا به قدس اشغالي، گفت: اشغال سرزمين مسلمانان و تولد مولود نامشروع حرامزاده به نام اسرائيل در اين منطقه از مصيبت‌هاي جهان اسلام بوده و هست و برخلاف قوانين بين‌المللي در كنگره امريكا تصويب شد كه سفارت امريكا به قدس شريف كه متعلق به فلسطيني‌هاست، منتقل شود. وي با اشاره به اينكه رؤساي جمهور قبلي حداقل خود را مكلف به ظاهرسازي مي‌دانستند، گفت: اما اين خبيث جديدي كه روي كار آمده و خود را به ديوانگي زده، هر كاري مي‌كند و هر حرفي مي‌زند و عقل، دين، مباني و ملاحظه‌اي ندارد.

سران عرب غلامان حلقه به گوش امريكا

صديقي با اشاره به اينكه مردم فلسطين در مقابل اين تصميم امريكا يكپارچه به صحنه آمدند و قتل‌عام شدند و اين جنايت ورق ننگين ديگري بر پرونده سياه رژيم ناپاك امريكا و حامي‌اش اسرائيل بود، گفت: همه اين اتفاقات بار ديگر نشان داد كه اينها پايبند به هيچ اصلي نيستند. امام جمعه موقت تهران با اشاره به واكنش‌هاي كشورهاي مختلف و ملت‌ها و دولت‌ها در قبال جنايات در فلسطين، اظهار كرد: سران عرب هيچ واكنشي نشان ندادند و در حالي‌كه فلسطين ناموس‌شان به حساب مي‌آيد گرفتار خفگي شدند و چون غلامان امريكا هستند و به بدون اذن امريكا نفسي ندارند. وي با اشاره به اينكه مجامع بين‌المللي و كنفرانس اسلامي نيز در قبال اين جنايات واكنشي نشان ندادند، گفت: نه قانون توانست آنها را به مسير دفاع از مظلوم وادار كند و نه وجداني دارند كه در اين رابطه اقدامي انجام دهند و اخلاق كه در عرف ديپلماسي بين‌المللي جايگاهي ندارد.

راهپيمايي مردمي در محكوميت اقدام امريكا

در اولين هفته ماه رمضان پس از اقامه نماز جمعه تظاهرات مردمي در سراسر كشور ، عليه اقدام امريكا در انتقال سفارت خود به قدس و در محكوميت جنايات رژيم صهيونيستي برگزار شد.
در تهران نيز نمازگزاران در محكوميت اقدام امريكا و جنايات رژيم صهيونيستي از مقابل درهاي دانشگاه تهران تا ميدان انقلاب راهپيمايي كردند. مردم با سر دادن شعارهايي نظير «شعار روزه‌داران نابودي اسرائيل»، «مرگ بر امريكا»، «مرگ بر اسرائيل»، «مرگ بر آل‌سعود»، «نه سازش نه تسليم نبرد با اسرائيل» اقدام امريكا و جنايات رژيم صهيونيستي را محكوم كردند. در ادامه تظاهركنندگان ضمن محكوميت اقدام امريكا و جنايات رژيم صهيونيستي در بيانيه‌اي اعلام كردند: 70 سال است كه ملت فلسطين با دست خالي مي‌جنگد و از سرزمين و مردم خود دفاع مي‌كند. امام بزرگوار ما از همان آغاز نهضت فرياد حمايت از فلسطين را سر داد، آري امروز فلسطين همانند كوه مقاوم ايستاده است و خم به ابرو نمي‌آورد. در برابر اين همه ظلم و جنايت و ناجوانمردي تسليم نمي‌شود. قدرت‌هاي استكباري و سازمان‌هاي وابسته بين‌المللي از يك سو و خائنان داخلي از سوي ديگر حقوق اين ملت شريف را ناديده گرفتند اما وعده قرآن اين است كه فلسطين پيروز خواهد شد و اسرائيل نابود مي‌شود. امروز ما با ملت فلسطين هم صدا هستيم. فلسطين تنها نيست و اسرائيل بايد بداند اگر در ماه رمضان مردم مظلوم غزه را با هواپيما بمباران مي‌كند و اگر جوانان فلسطيني را هدف گلوله‌هاي خود قرار مي‌دهد و كودكان و زنان مظلوم را به خاك و خون مي‌كشد از اين جنايت هيچ بهره‌اي نخواهد برد جز آنكه مرگ خود را سرعت مي‌بخشد و به زودي قدس شريف از وجود آنان پاك خواهد شد. امريكا در تمامي جنايات اسرائيل شريك است. ترامپ جنايتكار و نتانياهو خونريز بايد در دادگاه‌هاي بين‌المللي محاكمه شوند بنابراين فرياد ملت‌هاي مسلمان بلند است. راهپيمايان در بخشي از اين بيانيه با فاجعه‌بار توصيف كردن سكوت برخي از مجامع جهاني و برخي از سران كشورهاي اسلامي پرسیده‌اند: چرا غيرتمندان جهان اسلام بر حكام خودفروخته كه حتي هويت عربي خود را فراموش كرده‌اند شورش نمي‌كند. امروز فلسطين نيازمند ياري تمام آزادگان جهان است و امروز شعار ما خطاب به جهان اسلام اين است كه سكوت هر مسلمان خيانت است. مسلمانان جهان اسلام به ويژه ايران اسلامي با طرح دعوا عليه امريكا و اسرائيل در مجامع حقوقي جهاني به ميدان آمده و در دفاع از ملت مظلوم فلسطين مجازات جانيان امريكا و اسرائيل را مطالبه مي‌كنند. در پايان بيانيه نيز راهپيمايان اعلام كردند: ما شركت‌كنندگان در اين تظاهرات انتقال سفارت امريكا به قدس و قتل عام فلسطينيان را با فرياد محكوم و اعلام مي‌كنيم همان‌طور كه مقام معظم رهبري فرمودند مسئله فلسطين امروز در رأس مسائل سياسي جهان اسلام است و ملت‌هاي آزادي‌خواه جهان به ويژه ملت ايران همچنان با تمام وجود از مردم مظلوم و قهرمان فلسطين دفاع كرده و آزادي قدس شريف و نابودي اسرائيل را آرمان بزرگ خود مي‌داند. به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم جعلي صهيونيستي فاقد اعتبار بوده و قدس شريف تا ابد متعلق به فلسطينيان است و امثال ترامپ و نتانياهو نمي‌توانند با تصميمات نابخردانه خود فلسطينيان را از حق قانوني خود محكوم كنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار