کد خبر: 906196
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۲
روحاني در ديدار وزير خارجه تركمنستان:

رئيس جمهوري در ديدار وزير خارجه تركمنستان تأکید كرد: جمهوري اسلامي ايران مصمم است روابط خود را با همه همسايگان و از جمله تركمنستان به عنوان يك كشور دوست و برادر، در همه عرصه‌هاي مورد علاقه، توسعه و تعميق بخشد.
به گزارش ايرنا، روحاني روز گذشته در ديدار رشيد مردوف، با اشاره به سفر اخير خود به تركمنستان و با قدرداني از ميزباني خوب دولت و ملت تركمنستان، اجراي سريع توافقات ميان تهران – عشق آباد را در راستاي منافع دو ملت برشمرد.
وي تأکید كرد: هيچ مانعي در مسير توسعه روابط دو كشور نيست و ضروري است كه اين روابط در همه عرصه‌ها توسعه يابد. رئيس جمهور اجراي توافق‌هاي در زمينه سوآپ انرژي، انتقال برق، تقويت همكاري‌هاي ترانزيتي، فعال كردن خطوط راه آهن و جاده و ارائه تسهيلات و توسعه همكاري‌هاي تجاري را مورد تأکید قرار داد و گفت: شرکت‌های ايراني آماده ارائه خدمات فني – مهندسي به تركمنستان و اجراي طرح‌های مرتبط از جمله احداث اتوبان‌ها و خطوط جاده‌اي در اين كشور هستند.
روحاني توسعه همكاري‌هاي علمي، دانشگاهي و شركت‌هاي فعال در عرصه فناوري‌هاي نوين ميان دو كشور را ضروري خواند و با اشاره به اشتراكات عميق فرهنگي و ديني مردم ايران و تركمنستان در كنار جاذبه‌هاي تاريخي دو كشور، گفت: تسهيل رفت و آمد مردم و تقويت توريسم مي‌تواند روابط دو كشور را در همه عرصه‌ها نيز توسعه دهد. وزير خارجه تركمنستان نيز در اين ديدار ضمن تقديم پيام كتبي رئيس جمهور كشورش به دكتر روحاني، تأکید كرد كه دولت تركمنستان براي تحكيم و تعميق روابط خود با تهران، اراده بسيار مستحكمي دارد و ما خواهان انعقاد قراردادهاي بلندمدت با تهران در همه زمينه‌هاي مورد علاقه دو طرف هستيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار