کد خبر: 905798
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۴

هادی العامری رقیب اصلی العبادی برای نخست‌وزیری عراق

یک روزنامه انگلیسی در یادداشتی ضمن اشاره به رقابت‌های انتخاباتی پیش‌رو در عراق نوشت رئیس ائتلاف فتح و فرمانده حشدالشعبی، رقیب اصلی نخست‌وزیر کنونی عراق است. به گزارش فارس، روزنامه فایننشال‌تایمز نوشته است: هادی العامری، رئیس ائتلاف فتح عراق است که طی چهار سال گذشته مبارزه علیه گروه‌های تروریستی و تکفیری در عراق را فرماندهی کرده و توانستند عراق را از دست داعش نجات دهند. فایننشال‌تایمز در یادداشت خود افزود، سلوک آرام العامری همان تصویری است که وی برای نخست‌وزیر شدن در عراق از خود به تصویر کشیده است؛ یک مرد وطن‌پرست قدرتمند که تعهد کرده کشور را از جنگ فرقه‌ای خارج کند. فایننشال‌تایمز افزود، در انتخاباتی که مسیر عراق بعد از چهار سال مبارزه علیه داعش را شکل می‌دهد، العامری یکی از قوی‌‌‌‌‌ترین چهره‌‌‌‌‌ها در میان رقبا است. ائتلاف سیاسی جدید العامری به نام فتح چالش اصلی برای حیدرالعبادی نخست‌وزیر کنونی و پیروزی وی برای دور دوم نخست‌وزیری است.

هشتگ «‌کافی است» میلیون‌‌‌‌ها تركیه‌ای برای اردوغان

پس از اینکه رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که اگر مردم بخواهند وی استعفا خواهد داد بیش از یک میلیون نفر در فضای توئیتر از هشتگ «‌تامام‌» به معنای «‌بس است‌» استفاده کردند. به گزارش رویترز، رجب طیب اردوغان، در سخنرانی اخیر خود در پارلمان اعلام کرد: اگر یک روز مردم ترکیه اعلام کنند که دیگر کافی است، من کنار خواهم رفت. پس از این سخنرانی به سرعت هشتگ «‌تامام‌» از سوی کاربران ترک زبان در سراسر جهان استفاده شد و به یکی از ترندهای جهان تبدیل شد. یکی از کاربران توئیتر نوشت: ما خواهان دموکراسی هستیم به همین خاطر می‌خواهیم به اردوغان «‌دیگر بس است‌» بگوییم. لطفاً جایگاه خود را ترک کنید. یک کاربر دیگر توئیتر اعلام کرد: شما باید استعفا دهید و باید به خاطر کار‌‌‌‌هایی که انجام داده‌اید پاسخگو باشید. دیگر کافی است!

هیلی: وقتش رسیده که مادورو برود!

سفیر امریکا در سازمان ملل متحد با درخواست از رهبر ونزوئلا برای کناره‌گیری از قدرت، انتخابات آتی این کشور امریکای جنوبی را «‌ساختگی‌» خواند. به گزارش هیل، نیکی هیلی، سفیر امریکا در سازمان ملل متحد در کنفرانسی در وزارت خارجه درباره امریکای لاتین گفت: زمان آن است که مادورو (نیکولاس مادورو رئیس‌جمهوری ونزوئلا) برود. «‌مردم ونزوئلا قربانیان ناخواسته یک کشور جنایتکاری شدند که اقتصادش به تجارت مواد مخدر غیر قانونی وابسته است.» ‌ونزوئلا قصد دارد انتخابات ریاست جمهوری را ۲۰ مه برگزار کند و مادورو قرار است برای دومین بار نامزد شود. این کشور در طول ریاست جمهوری او با ناآرامی‌های اقتصادی و دموکراتیک دست و پنجه نرم کرده است و اقتصاد و نهادهای دموکراتیک آن به مرز فروپاشی رسیده‌اند.

بحران جدید در روابط «‌کج‌دار و مریز‌» آنکارا و واشنگتن

قانون ممنوعیت موقت فروش تسلیحات امریکا به ترکیه روابط مخدوش واشنگتن – آنکارا را تهدید می‌کند. به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری الجزیره، پیش‌نویس قانون امریکا مبنی بر توقف موقت فروش تسلیحات امریکا به ترکیه به عنوان مهم‌‌ترین متحد کلیدی واشنگتن در خاورمیانه به تازگی در مجلس نمایندگان امریکا منتشر و با اعلام این ممنوعیت آخرین ضربه بر روابط مخدوش شده دو کشور و متحد ناتو وارد شد. براساس جزئیات مندرج در لایحه ممنوعیت فروش سلاح به ترکیه گزارشی از وزارت دفاع امریکا درباره روابط میان آنکارا-واشنگتن درخواست می‌شود. تا زمان ارائه این گزارش و تکمیل آن فروش تجهیزات مهم نظامی به ترکیه متوقف می‌شود. در لایحه مورد نظر آمده است، وزیر دفاع حق ندارد در زمینه فروش سلاح به خارج به خصوص فروش سامانه‌های دفاعی که باید به کنگره درباره آن اطلاع داده شود، سلاحی به ترکیه بفروشد بلکه باید وزیر طبق بند «‌ب‌» در این باره به کمیته‌های مربوطه در کنگره امریکا گزارش دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار