کد خبر: 905297
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲
پژوهشگر اندیشکده کیتو:
همان صدا‌هایی که آمریکا را به سمت جنگ فجیعانه با عراق سوق داد اکنون در حال نابود کردن این توافق هسته‌ای با ایران است.
مترجم: علی اعتمادی

به گزارش جوان آنلاین، جان گلاسر پزوهشگر اندیشکده کیتو در یادداشتی در سایت این اندیشکده نوشت: تمام مواردی که او در صحبت‌هایش عنوان کرد برای سال‌ها تکرار شده است. در سال 2007 انجمن اطلاعاتی آمریکا با اعتماد به نفس کامل اذعان کرد که ایران تمام فعالیت‌های تسلیحاتی خود در سال 2003 را متوقف کرده است. آژانس انرژی اتمی پس از باز‌بینی ابعاد برنامه‌های نظامی ایران بیانیه‌ای را هفته‌ گذشته صادر کرد مبنی بر اینکه «هیچ مدرک موثقی وجود ندارد که فعالیت ایران برای توسعه بمب‌های هسته‌ای بعد از سال 2009 را نشان دهد.»
با بازنگری این خبر درباره فعالیت‌های پیش از برجام ایران به این موضوع پی خواهیم برد که نتانیاهو در تلاش بود که توافق هسته‌ای ایران را زیر سؤال ببرد.
به رغم اینکه آژانس انرژی اتمی بار‌ها خوش عهدی ایران را تصدیق کرده است؛ ترامپ قصد دارد توافق هسته‌ای یا همان برجام را لغو کند. حتی مقامات رسمی اطلاعاتی و نظامی ترامپ نیز تصدیق کرده‌اند که ایران به عهده‌های خود وفادار بوده است و آمریکا بهتر است در این توافق بماند اما ترامپ بر سر حرف خود ایستاده است.
دشمنی ترامپ نسبت به برجام به دلیل جزئیات آن نیست بلکه ترامپ به این دلیل از توافق هسته‌ای متنفر است که اوباما آن را بارور کرده و وی بسیار مصمم است که میراث باراک اوباما را از بین ببرد.
اگر آمریکا از برجام عقب نشینی کند، این موضوع پیامد‌های جدی برای صلح و ثبات جهانی خواهد داشت و ایران قابلیت‌های غنی سازی خود را دیگر محصور شده نخواهد دید.
همان صدا‌هایی که آمریکا را به سمت جنگ فجیعانه با عراق سوق داد اکنون در حال نابود کردن این توافق هسته‌ای با ایران است. جنگ با ایران عظیم‌تر و بد‌تر از آن چیزی خواهد بود که در عراق مشاهده کردیم. متأسفانه این مسائل نشان می‌دهند که آمریکا درسی از تاریخ نگرفته است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۷
0
0
ممنونم...مطلب خوبی بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار