کد خبر: 903959
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲
نماینده تام الاختیار برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 دانشگاه سمنان از کاهش 15.6درصدی داوطلبان کارشناسی ارشد استان سمنان خبر داد و گفت: این در حالی است که در مجموع آمار داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در سطح کشور 11درصد کاهش یافته است.

دکتر پرویز ملک زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: آمار کل داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 97 در استان سمنان، هشت هزار و 933 نفر است که نسبت به پارسال کاهش 15 و شش دهم درصدی را نشان می‌دهد .
وی با بیان اینکه به دلیل کاهش آمار داوطلبان، نوبت‌های آزمون هم از چهار نوبت به سه نوبت کاهش یافته، افزود: از کل داوطلبان این آزمون در استان چهار هزار و 484 نفر را خانم‌ها و چهار هزار و 449 نفر را آقایان تشکیل می‌دهند .
دکتر ملک زاده، ادامه داد: آمار داوطلبانی که در نوبت صبح روز پنجشنبه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند چهار هزار و 179 نفر در 33 رشته و در نوبت بعد از ظهر یک هزار و 109 نفر در 64 رشته هستند.

نماینده تام الاختیار برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 دانشگاه سمنان افزود: در نوبت صبح روز جمعه نیز سه هزار و 645 نفر در 35 رشته در این آزمون علمی شرکت می‌کنند .
وی یاد آور شد: کل داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 97 در کشور، 791 هزار و634 نفر است که نسبت به پارسال کاهش 11 درصدی را نشان می‌دهد .
وی با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 97 روزهای ششم و هفتم اردیبهشت برگزار می شود خاطرنشان کرد: نتایج اولیه این آزمون دهه دوم خرداد و نتایج نهایی نیز دهه اول شهریور اعلام خواهد شد

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار