کد خبر: 895181
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۷
معاون خدمات شهری واجرایی منطقه پنج، از راه‌اندازی واحد طراحی وساخت المان های سازه ای درشهرداری منطقه۵ خبر داد و گفت: این واحد باهدف زیباسازی سطح حوزه و کاستن از هزینه های جاری توسط همکاران کارگاه امانی ایجاد شده و با راه‌اندازی آن، درماههای آینده شاهد زیباترشدن میادین ومعابر خواهیم بود.

آسیایی با بیان اینکه تاکنون چهار المان در میدان فهمیده ومیدان پرچم توسط همکاران این معاونت ساخت ونصب شده اظهارداشت : در ورودی شرق تبریز المانهای قاصدک والمان گل وپنجره در فهمیده به مناسبت ایام دهه فجرنصب شده است.

وی همچنین افزود: المانهای بادبادک با فرم وطرح زیبا در حال ساخت است که به زودی در محل های تعیین شده نصب می‌شود.

 معاون خدمات شهری واجرایی منطقه پنج، درپایان با تشکر از ابتکار و خلاقیت همکاران کارگاه امانی درطراحی وساخت این المانها گفت: بانصب سازه های متفاوت در سطح حوزه سعی می شود میادین ومعابرپرتردد نسبت به گذشته زیباترشود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها