کد خبر: 894509
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷
جانشين ديک ادووکات انتخاب شد
سرمربي جديد تيم ملي هلند با تأخير فراوان انتخاب شد.
سرمربي جديد تيم ملي هلند با تأخير فراوان انتخاب شد. سرانجام فدراسيون فوتبال اين کشور تصميم نهايي‌اش را گرفت و رونالد کومان را به عنوان سرمربي معرفي کرد. کومان 54 ساله در حالي روي نيمکت لاله‌هاي نارنجي مي‌نشيند که بايد ناکامي‌هاي گذشته اين تيم از جمله جا ماندن از جام جهاني را جبران کند. 
 
4 مربي طي 4 سال

فوتبال ملي هلند در سال‌هاي گذشته افت فاحشي را تجربه کرده تا جايي که در چهار سال اخير نيمکت اين تيم چهار بار دستخوش تغييرات شده است. پس از آنکه لوئيز فان‌خال نتوانست انتظارات لاله‌ها را برآورده کند، هلندي‌ها دو سال به گاس هيدينگ فرصت دادند تا شايد او بتواند راه نجاتي پيدا کند. با اين حال هدينگ نيز راه به جايي نبرد تا دني بليند تا 2017 سکاندار تيم ملي هلند شود. در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني ديک ادووکات، سرمربي هلندي‌ها بود که در نهايت نيز حسرت حضور در جام 2018 را به دل آنها گذاشت. 
  
پايان ناکامي‌ها؟

سال‌هاست که فوتبال ملي هلند دستش از مقام در سطح اروپا و جهان دور مانده است. آخرين قهرماني اين تيم در جام ملت‌هاي اروپا در سال 1988 به دست آمد و از آن سال به بعد حسرت قهرماني در قاره سبز به يکي از رؤياهاي هلندي‌ها تبديل شد. سه بار صعود به نيمه‌نهايي اروپا بهترين نتيجه‌اي است که هلندي‌ها در اين سال‌ها کسب کرده‌اند. تيره‌روزي‌هاي نارنجي‌ها به حدي بود که اين تيم حتي موفق به صعود به مرحله نهايي جام ملت‌هاي اروپا 2016 نشد! ناکامي در رسيدن به جام جهاني روسيه، ناكامي‌هاي هلند را تکميل کرد. هواداران اين تيم بر اين باور بودند كه در راه رسيدن به روسيه مشکلي نخواهند داشت، اما خيلي زود مشخص شد که مشکلات لاله‌ها با ادووکات بيش از اين حرف‌هاست. تيم سوم جام جهاني 2014 برزيل برخلاف تصورات و در حالي که رقيباني چون فرانسه و سوئد را در پيش داشت با قرار گرفتن در رده سوم گروه  A نتوانست بليت سفر به روسيه را رزرو کند. 
  
از اورتون تا هلند

يک هلندي متعصب محسوب مي‌شود و با 54 سال سن قصد دارد تجربيات گذشته‌اش را در راه بازگشت نارنجي‌ها به اوج به کار گيرد. رونالد کومان بالاخره با مقامات فدراسيون کشورش به توافق رسيد و قراردادي بلندمدت امضا کرد. کومان قرار است تا پايان جام جهاني 2022 همه‌کاره تيم ملي هلند باشد. البته اين همکاري بلندمدت در شرايطي تداوم خواهد داشت که اين مربي بتواند رضايت خاطر هواداران و منتقدان هلند را جلب کند. تأخير سه ماهه از زمان برکناري ادووکات تا انتخاب سرمربي جديد، نشان مي‌دهد که فدراسيون فوتبال هلند قصد داشته بهترين گزينه را روي کار بياورد تا اين‌بار مشکلات گذشته پيش نيايد. کومان در دوران بازيگري، 78 بازي ملي و 14 گل ملي را در کارنامه دارد. او همچنين در جام جهاني 1998 دستيار گاس هيدينگ سرمربي پيشين تيم ملي هلند بوده است. ‌اين مربي همچنين پيش از اين، سرمربي تيم اورتون بود. کومان در اولين فصل حضورش در اين تيم، در حالي که برادرش دستيار او بود، موفق شد با کسب نتايج خوب سهميه ليگ اروپا را براي اورتون به دست آورد. اين مربي با بلندپروازي‌هاي خود براي خريد بازيکنان جديد در اين فصل از رقابت‌ها 150 ميليون پوند خرج روي دست باشگاه گذاشت و از اين حيث رکورد زد. با اين حال، نتايج ضعيف او باعث شد تا سران اورتون پس از باخت خانگي 5 بر 2 مقابل آرسنال عذر کومان را بخواهند. از ماه نوامبر رونالد کومان خانه‌نشيني را تحمل کرد تا اينکه به عنوان سرمربي هلند انتخاب شد. بدون شک نجات هلند و جبران ناکامي‌هاي گذشته اصلي‌ترين انتظارات از کومان است. سرمربي جديد در روز معارفه با اميدواري از آينده صحبت و ابراز اميدواري کرد، آرين روبن باتجربه نيز بتواند در کنار تيم حضور داشته باشد: «من وظيفه دارم براي موفقيت تيم ملي تلاش کنم. البته اين کار سختي است، زيرا تيم ملي از شرايط لازم فاصله گرفته و بار ديگر نياز به تحول دارد. بايد تلاش کنيم تا فضاي شور و نشاط در کنار موفقيت به تيم ملي بازگردد. به نظرم آرين هنوز مي‌تواند به تيم ملي کمک کند. با او حتماً صحبت خواهم کرد تا به تيم ملي بازگردد.» دو بازي دوستانه با تيم‌هاي ملي انگليس و پرتغال در ماه مارس محک خوبي براي رونالدو کومان محسوب مي‌شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار